Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Knjaz Miloš Reklama? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13337)

kVu 10-01-2006 01:11 AM

Re: Knjaz Miloš Reklama?

evo prvi da ti pozelim dobrodoslicu..

upravo sam cuo stvar.. sve pohvale i od mene!

Arthur 10-01-2006 01:38 AM

stvar sam cuo odavno, i prilicno mi je prijala iako ne volim preterano domaci melos, mada je ovde veoma ukusno iskoriscen.. samo pohvale, a za Saleta sam cuo price od Macka himself :) A Zeljko je eventualno mogao da pridje samo onoj "nista bez knjaza" jer se ista cuje u filmu ciju je muziku potpisao..

Arthur 10-01-2006 01:40 AM

a ko je radio onu elektro reklamu za Jelen pivo mislim, kada im devojka spusta sa vrha brda flajke niz sistem drvenih korita sve do podnozja gde majstori piju? ima odlican aranzman...

Max 10-01-2006 01:59 AM

Re: Knjaz Milo? Reklama?

Nekako mi drago sto Joksimovic ipak nije radio ovo ...... ;)

Mada kad cujem mp3 ..... ipak je mnogo bolje na TV u ......

U svakom slucaju lepo je da je neka reklama pobudila paznju foruma iako se one rade za neverovatno kratko vreme ..... tako da je lepo da neko obrati paznju i na ovu sve zastupljeniju formu .....

A koliko sam cuo ..... harmonika je bila diskutabilna do samog kraja ......

Pozdrav

diviner 10-01-2006 02:15 AM

Dobrodosao Guta...Sve pohvale za svirku i generalno muziku za pomenute reklame ;).

dacko 11-01-2006 08:51 AM

Quote:

Originally Posted by Guta
posto je kompanija Knjaz Milos objavila promo-cd sa tri verzije ove numere pa sam u situaciji da podelim par komada.

Ponovo sve pohvale za svirku tebi, a i za kompoziciju kolezi.
Šta konkretno znači tri verzije? Jer koliko primećujem sada na tv-u ide skraćena verzija, tj. bez gitare.
Da li to znači da se te tri verzije razlikuju samo po trajanju ili su stvarno različite aranžmanski/svirački?

Tiki the Boyler 11-01-2006 10:33 AM

Veliko hvala za link ka sajtu Stevana Nimcevica!
Uvijek sam se pitao ko je taj celo! :)

I... dobrodosao na Rumski!

Guta 11-01-2006 09:09 PM

Quote:

Originally Posted by dacko
Ponovo sve pohvale za svirku tebi, a i za kompoziciju kolezi.
Šta konkretno znači tri verzije? Jer koliko primećujem sada na tv-u ide skraćena verzija, tj. bez gitare.
Da li to znači da se te tri verzije razlikuju samo po trajanju ili su stvarno različite aranžmanski/svirački?

Hvala jos jednom svima za lepe reci i pohvale! Uzvracam pohvalama za Rumski forum, ciji sam prilicno redovan posetilac vec duze vreme, a kada je na njemu pomenuta reklama za Knjaza, nisam odoleo da ipak dam prave informacije i uputim (pre svega autorski) kredit na pravu adresu.
Ova reklama zapravo ima izuzetno mnogo verzija, ukljucujuci i neke sa stilski potpuno drugacije odsviranom harmonikom, a onda i mnogo razlicitih gitarskih verzija, itd. U svakom slucaju, svaka je razlicita i po aranzmanu, a ne samo po duzini trajanja. Na cd-u su tri verzije - Pop verziju svi znamo, Radio verzija je sa malo izrazenijim orkestrom i bez gitare, a Heritage verzija je samo sa harmonikom kroz celu numeru. Meni najdraze verzije (zvali smo ih radno Knopfler i Brian May:):)) su zasad ostale neiskoriscene, ali videcemo...
Ono sto je meni najdraze u celoj prici jeste da se jos jednom dokazalo da kad je nesto stvarno dobro, to mora da ispliva na videlo. Hajde sto ste vi forumasi to primetili, ipak se bavite muzikom i zvukom pa se to moglo i ocekivati, ali da advertising agencija objavi cd sa muzikom iz reklame, e to jos nisam cuo!
U svakom slucaju, meni je sve to ohrabrujuce, nadam se i vama.

OFF 11-01-2006 09:13 PM

A jeste primetili onu visoku, crnu, kovrdzavu sto se provlaci kroz celu reklamu? Mnooogo lici na moju bivsu:banghead: :D

Max 11-01-2006 10:58 PM

..... pa nije ti losa bivsa ....... :D

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 08:35 AM.