![]() |
Re: EMU0404,pomoć
Quote:
|
Preporučujem da proba? da zameni? slot u kome je kartica instalirana. Znam da zvuči čudno, ali probaj, nema? ?ta izgubiti! Slot 2 (gleda se odozgo) na mojoj Asus ploči, radi najbolje, slot 3 obično pravi probleme, slotovi četiri, per i ?est dele resurse sa prva tri, ali ih svakako treba probati. sa tim procesorom realno se mo?e raditi na 6ms bez problema, verovatno i do 1,5 bez zahtevnih efekata., dakle pri snimanju. Takođe bi bilo dobro optimizovati procesor za rad u realnoim vremenu. Mislim da na ovom forumu ima linkova i dobrih uputstava za pode?avanje sistema za ovu namenu...
Ako ima? uputstvo za ploču pogledaj koji slotovi dele resurse sa integrisanim komponentama. Ako nema?, skini sa Asus-ovog sajta, mo?e pomoći prilikom odabira PCI slota na ploči... |
Ovo budem svakak probal,odma sutra.
|
Quote:
asrock - ovo necu ni da komentarisem.. :banghead: |
Quote:
|
pominjali smo vec dosta puta probleme sa sata kontrolerima koji nisu "native" vec idu preko pci, potrazi malo po forumu, mozda je to problem..
|
Kupil sam jo? 256rama,reinstaliral karticu i probal stavit CubaseSX 3.02 verziju,nije bilo nikakvih nus pojava,kartica je radila dobro,ali mi se klik raspadal,plejbek svira jedan tempo, a klik drugi,jel zna neko kak po?telat taj klik,kak to uskladit?Koje vrijednosti imate upisane na -Asio multimedia setup-"audio buffers" i "buffer semple size" na input i output portu?
|
Quote:
sto se ostalog tice....kud si bas sx 3.02 uhvatio :banghead: nabavi sx2.2.0.39 i sacekaj da sx3 dovoljno sazrije da bude za berbu. |
3.02 ima problema sa midi kasnjenjem, instaliraj ili verziju koju ti je zvincic predlozio, ili neku noviju..
|
Konfiguracija ti je dovoljna da bi ti radilo sve kako treba... Probaj sa zamenom slotova (STO DALJE OD AGP SLOTA t.j. GRAFICKE KARTE); recimo u predzadnji. Proveri kablove...:rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:06 PM. |