![]() |
Re: pro tools i m audio?
Svaka cast Dule, ni ja ne bih bolje
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
jadna ja, sama moram braniti cast e-mu-a:D |
WTF is "teamspeak"?!
Jos jedna navlakusa tipa ICQ? E, vala necete, barem jos nedelju dana dok ne smixam ovaj album!!! :D Brani ti jos malo cast sam :D |
Quote:
kakva navlakusa....mi smo sinoc pricali ko ljudi (osim ovih dvoje sa cw-om koji ne znaju nastimat kako spada :D ) i pricali smo lijepo do 5 ujutro :D kakva navlakusa... :D :D :D |
Dok sam ja sve to vreme, pa i duze, vredno RADIOOOOO!!!!
I sad mi pravite zazubice vasim cavrljanjima i zajebavanjima, a ja nemogu (ne smem :D ) na vam se pridruzim! :banghead: |
Quote:
|
:banghead: MORAM :banghead: HOCU :banghead: MOGU :banghead: DA :banghead: RADIM :banghead::banghead::banghead:
Inace nikad necu zavrsiti album do 15. ovog meseca... :( Jos uvek sredjujem vokale i vrsim odabir (u stvari, to sam malopre zavrsio), pa cu ih onda peglati, pa tek onda mixam... Bice ovo teeeska sedmica... A moram da zavrsim do 15. jer od 15. moram da pocinjem drugi projekat... i treci... UFFF!!! Dobra stvar je ta sto ima posla :D |
E vi vlasnici studija :) :p
Imam jednog ortaka koji isto tako, jauče kad ima da snima kako nema vremena, a onda se ?ali kako nema posla kad sve stane, a on se u međuvremenu zadu?i za ne?to (opremu obično) :) Inače, ja sam strogi neutralac u globalnom sukobu između vlasnika kartica, poslednje dve kartice su mi Terratec :mrgreen: :p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46 PM. |