![]() |
Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!
Ja isto preko www.audio.co.yu s tim sto sam poceo redovnije da posecujem kad sam proteran s odredjenog foruma :) na kome je do sad ostao maximalno jedan clan
|
Bio sam na nekom forumu, ne secam se na kom i citao nesto o emu-ovim karticama. Onda sam procitao kako neki lik preporucuje da poseti forum "Rumski" svako ko hoce da se vishe informishe o svemu u vezi muzicke opreme, produkcije itd. i da su tamo ljudi profesionalci i da cemo dobiti odgovor na svako pitanje.
Bio je u pravu 100%. I od tada sam ovde gotovo svakodnevno.:) ;) |
Quote:
jednostavno sam se stvorio na forumu:mrgreen: Jul 2003 |
... i bi svetlost.. :)
ja sam naleteo na nekog odavde na benchmarkovom forumu gde sam vise puta pokusao da pitam nesto pametno, bez pametnih odgovora..inace, do tada sam dugo i redovno visio na benchmarku, a sad apsolutno ne zalazim tamo vise... feb 2004. upadnem u ozbiljnu krizu kad ne mogu vise od par dana da obidjem forum... i da, podelio sam dosta pohvala i linkova ka rumskom, cisto da se zna :D |
Posto mi je Ivan ortak,ja sam prvo video na njegovom Web-u studioton.co.yu link ka Rumskom,malo razgledao forum i zaboravio da on postoji,dok mi nije Ivan rekao da neki problem oko klavijature,cini mi se,pokusam da resim na rumskom i tada sam se registarovao posle skoro godinu i vise dana i od tada sam skoro redovno tu :D
|
Google i jaka volja cuda cine..;)
Ljeto 2004 i jos nijedne svadje..wouu! |
Na inicijativu OUN, vlada mi je uputila zvaničan dopis
sa molbom da se registrujem na www.rumski.com :rotfl: |
Ni ja ne mogu da se setim, ali je ovo definitivno forum sa najboljom atmosferom i to me je zadrzalo ovde :D
|
Mene je uputio Tiki The Boyler kada mu je bilo mrsko da mi objasnjava neke stvari oko zvucne kartice. :mrgreen:
|
ja sam trazio po netu "SFRJ" forume tog tipa i nisam nista nasao...... onda sam rekao, ako vec nema... napravicu ja.... :)
Mislio sam, bice nekoliko clanova i to je to.... onda su prvi clanovi ozbiljno shvatili celu pricu i sirili "od usta do usta"..... zapravo, njihova zasluga je ogromna sto forum postoji.... Danas je to vec velika masina i nema povratka... Cekamo nove zakone i planiramo poboljsanja. |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM. |