![]() |
Re: Oggy @ Vozd
Jestu moje slike... To su fotke koje mi je policija vratila 2001., a napravljene su 2000. u Niskom MUP-u jer sam u to vreme hapsen kao aktivista "OTPOR"-a...
Da je Oggy radio fotke i da se on pitao, tj. da su svezeg datuma, verovatno bih imao privezano djule za nogu:mrgreen: Ostaje misterija kako je Oggy dosao do fotografija... Mozda on nije samo producent grupe "Vozd", vec za Zandarmeriju odradjuje i prljave poslove?!? A mene chudilo sta trazi budzeni Aston Martin iza Oggy-jeve kuce... Zasto mi se predstavio sa -My name is Cvekic, Ognjen Cvekic...? :cool: Zasto je redni broj njegove pesme na festivalu bio 007? :confused: Odgovore na sva ova pitanja nacicete u buducem delu filma o James Bond-u "Producent smrti" :mrgreen::) |
:rotfl:
:rolleyes: :cool: Jesmo se lepo dogovorili Deki da ces da budes dobar. Pozdravio te Jelka, malopre mi otisao, sedeli su tu od jutros na snimanju :) Rekao je da ce da razmotri sve aspekte onoga o cemu smo onomad pricali i spominjao neki PKT i jos par stvari sto nisu za javnost... :) |
Nego jesi li uspeo da objasnis Jelki da se bubanj lupa palicama, a ne pendrecima? :-)
Zezam se... Jelka je stvarno sjajan lik, drugarchina od coveka, a i kolega alkoholicar, sto ga cini gradjaninom sveta:mrgreen: Prenesi mu pozdrave kada se budete videli ;) http://www.printinglogos.com/logos_o...Delinquent.jpg |
A da li bi mu ti objasnjavao...?
:rotfl: Znas kako me zovu? TERORISTA!!! :D:D:D Kazu da ih niko nije maltretirao u zivotu kao ja :) Ali je saradnja sa njima sjajna zato sto nema svih onih izgovora: "Ne mooogu", "Nije mi daaaan", "Boli me glaaaava", "Ne da mi mama"... |
All times are GMT +1. The time now is 07:59 AM. |