![]() |
Re: piramidalna spuzva
Quote:
|
Quote:
ulica vardarska...cim udjesh iz suboticke , s leve strane ti je sundjerana.. ........ja sam tamo kupovao........ 1 tabla od 130 x 210 cm je koshtala oko 1400din. ;) |
Quote:
|
Nasao! I, just for the record, tabla 200x130 kosta nesto vise od 1500 din. I nije bas piramidalna spuzva (malo je ruznija, ali je profilisana)...
|
Quote:
|
Kakve crne sonicne karakteristike, pa to je sundjerana koja pravi namestaj.
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Boggy moze li neko detaljnije objashnjene o razlizi akustichkih svojstava azmafona, staklene i mineralne vune kao i neko misljenje o shtetnosti ovih materijala? Koliko sam ja upucen azmafon uopshte nema problem sa osipanjem vlakana i udisanjem istih kao vune. BTW, koja bi bila tvoja preporuka knjige/a za prochitat u vezi akustike studija, monitoringa i sl. Opako sam se primio da sredjujem jedan prostor, chak postoji mogucnost i gradnje nanovo. Sve ce to, naravno/nazalost biti u domenu DIY ali bih posvetio tome malo vishe paznje. Nemoj samo pomislit da hocu da procitam 1 knjigu i postanem struchnjak za izgradnju studija, ali zelim da malo preciznije razumijem problematiku. |
Moracemo to zajedno, pa polako. Za pocetak posalji osnovni nacrt sobe sa dimenzijama i rasporedom vrata/prozora. Je li to ono na Zabjelo?
|
Jes
Ok poslacu vam osnovni nacrt i dimenzije ali ne uzimajte ovo previshe ozbiljno. Zato sam i pitao za knjige da ne bi postavljao previshe generalna i glupa pitanja. |
All times are GMT +1. The time now is 02:19 AM. |