![]() |
Re: pomodor54 - - - > le moped
ok. hvala na slu?anju :)
|
Mirzaa, upravo skidam....
cujemo se! PS. svidjaju mi se tvoje harmonije inace |
Quote:
ajde daj link za neku tvoju stvar pa da vidimo shta je to vredno paznje po tebi? |
Da, posle sam primetio da sam bio ostar, tako da se izvinjavam ako sam delovao arogantno.
Jednostavno, stvarno sam ocekivao mnogo vise posto su prethodni komentari bili jako dobri. Ali opet ne vidim sta je strasno ako kazem da se meni kompozicija ne svidja. Evo dok pisem slusam je ponovo... Kao da nema koncepciju, ritam je jako lose odradjen, ne drzi paznju slusaoca, nista se ne desava..... @Submaster Na forumu imas jedan moj demo, okacen jos pre 2 godine! http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8501 |
Meni je OK. Trip. Nije komercijalno kao Royksopp,ali ima neke dodirne tacke sa njima.Stvar me ne vuce da je ponovo slusam.Mislim da je problem u kompoziciji jer nije catchy.Zvuci kao muzika koju sam slusao u nekim starim crtanim filmovima hrvatske produkcije...dal Baltazar ili tako nesto...
|
Potreban je bolji ritam i pesma je sasvim OK u svom nekom retro tripoznom fazonu.....
|
:-) :-) :-)
|
?ta se sad smije??
e ljudi thnx na slu?anju i komentarima.. :) |
Meni je ovo izvrsno... atmosfera mnogo naliči onoj u Tom Vejtsovim numerama. :mrgreen:
|
Niko nece da mi kaze kako da stavim svoj rad na sajt! :banghead:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM. |