![]() |
Re: Virtual bassist
Quote:
|
cao,svima samo da javim neka mi se zid javi na pn sto sa mu poslo.Hvala
|
Quote:
uh..otkud meni trilogy,majku mu...svakako to nisam mislio.:banghead: |
Da li zna netko kako natjerati Bassista da svira MIDI track, tj. da ne svira svoj "groove" nego samo note zapisane u tracku?
|
Ne mozes ga bas tako diretkno naterati da samo "pusta semplove" ... u skoro svakom gruvu imas "one note" pattern... jedino da se prebacis na taj pattern, i onda svira notu po notu... ali nije to bas tako, kao sto je kod trilogy-ja... na primer...
|
Ma samo ugasi onaj "latch" ili slicno nemam ga sad pred sobom negdje je na sredini pored chord prekidaca i svira samo note koje ti odsviras,stim da mu moras kliknuti na notu c1 da ne svira paterne.
|
Prije par dana instalirao sam bassistu.Zakljucak-malo jaca igracka za
"upucane". Moje je misljenje da svako ko imalo je u tom poslu moze bolje i istinitije odsvira taj bass u midi te ga oplemeni napr sa akai samplom preko Kontakta.:p Ima on finesa da te zaokupi par dana e..kad ga konacno pocinjes koristiti u projecktu onda vidis da je veliko s..nje. Po meni ista stvar je i sa Trilogy-jem ima puuuno saundova puuuno svega i svacega a kad sam trebao zvuk bassa slicnog kao u "Principles of lust" od Enigme nema ga ni slicnog sve nesto tubasto okruglo ko Besbol lopta. I nasao ga i to u finom i dobrom ALBINU2..ma skoro isti(uz male preinake). Mogu pohvaliti sto se bassa tice (zvuka) Motu ima par finih bass -ova..koji bas ljepo legnu u projeckt i nisu napadni a ima gaa! Tako ja o Virtual bassisti a i ostalima.:mrgreen::da::cool: |
Quote:
|
Quote:
Pokusavao sam svasta sa njime i uvijek je bilo nekako okruglo ili sam unistio neke ferkve.dosta vremena sam utrosio i onda od nekih "faca" cuo isto to.. te da su ga izbrisale(da ih nebi uhvatila napast). Ucinio sam isto i prebacio se na Motu i Reason(?!) te Kontakt(akai sample) i za sada sretno suradjujemo!:rotfl: |
halo ljudovi! ako se neko sigrao sa steinberg vg neka mi objasni kako da ga navedem da mi reprodukuje moje midi files kao sto to radi npr musiclab real guitar isto vazi i za steinberg vb.Hvala unapred za pozitivne informacije.pozdrav
|
All times are GMT +1. The time now is 04:00 AM. |