![]() |
Re: Eden v. Trace Elliot
Quote:
Trace |
Takodje Trace u tom slucaju.
|
Quote:
Da li si mozda razmisljao o ovim novim Fenderovim SWR kopijama? To ustvari i nisu kopije, nego je fender otkupio SWR ili par deonica (ili kako to vec ide)... Ja sam probao jednu takvu combo varijantu, i to stvarno super zvuci! Probao sam i jednog starijeg bas SWR-a i on mi se nije bas toliko svideo, ali to je ona Oggyeva prica... stvar ukusa, odnosno pre stvar "imanja dobre gitare". Taj stariji SWR je bas onako... (sto opet kaze Oggy) prirodan, i tu mora ici neka gitara koja ima zvuk. Ti novi Fenderi mogu da zvuce i tako malo starije, a imas i enhacer switch i pot. pa ti biraj... |
A kakva je Nemesis Eden varijanta?
|
Quote:
Da li si ga svirao u NS ili negde drugde? Kako ja mogu da ga cujem i vidim? Ko ga prodaje ovde kod nas? koja mu je cena??? Ko, Sta, Gde, Kako...??? :hyper: |
imas u mitrosu na bulevaru, bar je bilo par modela do skora...
ja sam davno probao swr workingman-a i mogu ti reci da je to za mene bila i ostala majka janja za bilo koje drugo combo pojacalo. :hyper: :hyper: |
Sviram Trace, ali glasam za Eden!
Mada, sto neko rece, zavisi o kojim modelima pricamo... A ako je za rentanje onda Nemesis, koji jeste low budget serija Edena, ali je zvuk HI :D Svrati u Artist pa pogledaj! Npr. Nemesis sa 4x10 i 360W izadje cca 800EUR! Pristojan zvuk, skromne kontrole (za siroke basisticke krugove), izuzetna kompaktnost i mala masa (ja lakse 4 desetke nisam nosio) i fenomenalna cijena. |
All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM. |