![]() |
Re: problem sa lunom II
Quote:
Ja sam imao nedavno isti problem, sve sam pokusao, ali je sve bilo uzalud. Menjao sam slotove, cistio je alkoholom, ponovo instalirao Lunin softwer,pucketala je i na drugom racunaru, trazio odgovor po net-u, ali se pucketanje stalno javljalo i vec kad sam pomislio da mi je crkla Luna - ono je prestalo. Kako i zasto, nemam pojma, jednostavno samo od sebe! Da ti kazem da uzmes i ocistis Lunine spojeve sa alkoholom - to je bez veze, jer ti je nova karta, ali postoji mogucnost da ti je bila prasnjava maticna ploca. Ako je tako, onda usisivac u ruke i alkohol za Lunu. Svakako uzmi u obzir sve ovo prethodno sto su kolege rekle pre mene, ali ako pucketanje ne prestane ili budi strpljiv i cekaj da samo prodje ili druga kartica, sto je svakako bolnija varijanta. Ja bih izabrao ovo prvo - strpljenje.:D |
hmm... mozda bi mogao da probas stari Scope 3.1c, ako sve ostalo ne upali .. ja sam jos uvek na njoj
|
/?/
|
Hvala , trebat će mi neko vrijeme da sve to isprobam. nisam je instalirao na čist formatiran disk,windowsi ba? i nisu optimizirani.
formatirat ću disk pa ?ta bude |
cw radi bezprijekorno, cak i ne treba radit neke bijesne optimalizacije, ali nekoliko stvari moras ispostovat.
pucketanje se uglavnom javlja: - zbog male latencije (ovisi o cpu) - ako nije dat prioritet background servicesima (onda ga grafika jebe) - ako nesto ruje u backgroundu (vidi sto ti je u startupu) - ako na drajvovima nije ukjucen dma (to sve kartice jebe) - ja drzin iskjucen system restore... (neko kaze da to nije vazno) jos treba pazit da cw ne dili irq sa necim ili, ako imas vise cw kartica da ga dilu medjusobno... i to su mislin najglavniji tvikinzi. ja san takodjer vidi da cw bolje radi sa 16 irq-ova, ali i to ovisi o maticnoj i chipsetu, tako da moze bez greske radit i u punom acpi modu i sa ht-om. :da: |
Meni recimo radi u ACPI modu s HT procesorom i nema nikakvih problema...
|
kako da namjestim Irq?(sorry ne znam)
|
Quote:
napravi ti onih nekolioko tvikinga u windowsu, pa javi je li jos pucketa? |
Hvala na pomoći, formatirao sam hard i instalirao sve na čisto,malo podesio windowse ---
Radi ko avion, HVALA |
All times are GMT +1. The time now is 08:58 AM. |