![]() |
Re: Fruity Loops Studio 5 generalno
Na forumu nov sam ali nikako i u FL-u pa evo jedno kvalitetno pitanje za upucene.Josh od vreme trojke,2oo1. chini mi se,nemogu da provalim one chetri boje tj. dugmica u gornjem levom uglu piano rolla.uvek koristim zelenu boju ali sam probavao i ostale.Nisam uochio da se neshto menja promenom boje.Chemu sluze ti dugmic?:banghead:
|
Jedino što mi pada na pamet je da npr. u nekom piano akordu "nacrtaš" različitom bojom onu glavnu melodiju akorda,a drugom onu sporednu podlogu koja služi da učini zvuk potpunijim.
|
FL je super program. Moze dosta toga da se uradi.
Npr Frontman benda u kojem sviram je nakucao ceo album naravno bez gitara i glasa u frutiju. :) Mislim da je koristio 4-ku. Ako zelite da cujete kako zvucimo... http://www.last.fm/music/Aura%252B |
POzdrav svima! Htio bi da vas pitam da li bi iko mogao da mi objasni i da li je to moguće, da u frutiju napravim, kako da kazem, bennasijev zvuk, znate na sta mislim, onaj fazon zujanja. Hvala!
|
barem je u frutiju to lako.. probaj 3xosc ili neki slican synth.
|
Quote:
|
Hmmz to mi je malo cudno kod last.fm-a. Sve pesme imaju isti bitrate i otprilike su iste velicine.. a samo pusta "sunce sjevera". Upravo se snima novi(stari) demo. Tj snimaju se ponovo gitare i glas. Vokal na snimku je snimljen u Loparama(BiH) u radio stanici 2004-2005.
Ako hocete da cujete josh pesama otidjite na http://www.aura.rs.ba/ Iako sajt nije azuriran neko vreme pesme su i dalje na njoj i mogu se download-ovati u full verziji. Pozdrav od Nebojse |
Quote:
|
Ima,nasao sam, hvala! Ovde ima dosta korisnih stvari!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:12 PM. |