![]() |
Re: MON800 studio control
Quote:
|
Izgleda kao totalni ripoff Samsona kojeg imam! (samo je Samson ljepsi)
Ima blansirane i nebelansirane izlaze i ulaze. Pogledaj ga otraga. Gdje vidis cincheve, to ti je nebalansirano. Tamo gdje su TRS mono banane, to ti je balansirano. S obzirom da je stvarno pokraden Samson C-Control, 100% sam uvjeren da je tako. |
Na moje pitanje behringeru oko simetricnih out-a dobio sam odgovor:
"duew to the fact that this unit is not released yet, and there may be changes in the circuit before it will be released, we have no information or schematics or spec sheets, I?m so sorry having to say so. As soon as it will be available, the technical documentation will be on our website as well. We hope that we have been able to help you with this information. Best regards, Your BEHRINGER Customer Support Team" |
Quote:
Mozda uzmem ovog plavusana :mrgreen: Sta ti mislis Shot:confused: |
Kupi ga... ja sam jako zadovoljan
|
Izgleda da je MON 800 nepoznanica i za ljude koji ga prave :D:D:D
Ja sam prvo hteo da uzmem Central station, pa su po forumima najstrasnije napljuvali njegove D/A konvertore (zbog kojih ljudi najcesce padnu na njega). Onda sam se odlucio za SPL, pa su ga jos strasnije napljuvali i na kraju sam se odlucio za Mackie, koji su ljudi u pocetku napljuvali i ja odmah pao na to, ali kada sam sve sabrao, ispade da su njega najmanje pljuvali. |
Ok.. posto je bar meni potreban samo main mix kontrol .. ne treba mi talkback i ostale zajebancije izbor je pao na ovu spravicu
http://www.8thstreet.com/images/smproaudio-mpatch.jpg http://www.smproaudio.com/MPATCH.htm |
A ovo? Imao sam jedan u ruci i uopste nije losa varijanta
http://www.mindprint.com/cms.php?scr...t=7&trio=spdif |
Quote:
Ima dosta toga sto nije uospte potrebno .. za mene smproaudio je super spravica .. talk back mi ne treba jer ga imam, gain-ovi i fantomi koje ova sprava nudi takodje mi ne trebaju .. meni samo treba nesto prosto i jednostavno kao ovaj M Patch .. nisam ni znao za takvu spravu vec su mi preporucili ljudi iz prodavnice .. za Samson su mi rekli da je to najgora solucija da ne emituje dosta bitne frekvencije i ako imas dobre monitore kao da ih nemas:confused: , za behringer su rekli da nista ne znaju dok se ne pojavi,dali su mi mogucnost knoba i SPLa .. kao jedna od najboljih varijanti .. kada sam im rekao za sta mi samo treba bez razmisljanja je preporuka pala na M patch .. dobar na njihovim testovima,pouzdan .. to je to;) |
Ivane, a ZASTO BALANCED?
ako mislis na kvalitet zvuka i transfera, tu si se prevario, jer nema NIKAKVE RAZLIKE kablovi ti nisu kilometarske duzine da bi "balanced" imao ikakvog smisla, a verujem da ti i CD nije "balanced" a verovatno ni izlazi za "control room monitor" koji su tu najbitniji, pa i da jesu, malo to znaci... (toplo se nadam da nisi na par metara od nekog trafoa, ili ne daj boze ispod antene radio stanice jer jedino bi onda tvoj zahtev imao nekog smisla... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 03:21 PM. |