![]() |
Re: Pomoc oko miksa, bitno i hitno
Quote:
Smanjio sam fontove i necu vise provocirati njima!!!:cool: Zivili |
Quote:
|
ajd javljam ti kad cujem kuci kako treba... poz... ovako mi deluje sve mnogo "zguzheno" al nije ovde slusanje referentno nimalo gde sam..
poz |
Quote:
|
Meni ovu zvuchi jaaaako tanko. Nema basa. Ne samo shto je loshe smiksano vec sigurno i pojedinachno kanali zvuche tanko (loshe snimljeno/farbano). Chime si i kako snimao?
|
Pazi!nebih nesto gubio vreme oko pre-sitnih detalja.
Elementarno Danijel ti je rekao u prvom odgovoru pravu stvar vox ti je potpuno van price prejak je i previse ziv(nedostaje kompresije)dosta mutav moras malo da se pozabavis eq-om i suv.pazi nisu tebi instrumenti toliko ni losi ,probaj da sredis vox i da ga smanjis a gitare su ti previse otvorene slobodno smanji malo izmedju 2 i2,5 pa ce lakse i vox da se pakuje.Suvise je tesko ovako pisanjem objasniti sve sta bih uradio ali elementarno imas problem sa tretmanom vox-a. |
Ljudi, potpuno ste u pravu. Sad sam ponovo poslusao mix na svojim monitorima, uporedio ga sa nekim mojim provereno Ok mixevima - nea pojma- bass ne izlazi, sitan ,tackast, vokal mutan, suv, noge nema, gitare malo jake, lepa zujka ........
Definitivno, necu kaciti vise nista sto budem mixovao u studiju u shkoli! Ne mozete verovati da tamo taj mix zvuci skroz drugacije (kao i prethodna stvar koju sam kacio), da ne kazem Ok |
Aj slikaj taj studio. Zivo me zanima kako izgleda prostorija.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo slike
|
All times are GMT +1. The time now is 07:53 PM. |