![]() |
Re: Neki savet ?
to je papir zaradjen kod gosn. Velje Mijanovica....
|
velja.. sta radi taj covek sada?
|
i dont know ....
|
1.aha taj zid pa mislim da nebi bilo potrebe zato sto je njemu rupa spreda...jedan covek mi je rekao da oni cak mogu i da se ugrade u zid ali ok...
2.koliko je star taj nt1000 i za koliko ga prodajes? 3.ne nisam "orobio Rodju" :) ,dok je moj cale koristio marantza i on je imao problema sa mediama ali ja ne meni je citao i no name i verbatium...hvala za kantu, a diplome su sa kursa 1.home music production,i 2.usnimavanje i mix kod Velje Mijanovica i Nebojse Markovica ostalo mi je jos jedna 3.mastering na taj kurs idem u septembru...:da: 4. taj covek (Velja) se odmara do septembra koliko sam cuo isao je malo po manastirima itd... pozzz P.S. a ti dex nemoj mnogo da se pravis pametan:p to pitanje je bilo postavljeno meni:D salim se ....moram da dodjem da cujem mackia....ali sad ce mrtva skola:banghead: cucemo se... |
ma ne zali se on na citanje, nego nece da reze ni nasta osim pomenutih...
a za taj kurs sam cuo samo pohvale mene licno interesuje mastering.... |
tog kursa nema vise u tom obliku...ne znam dal' ste citali ono sto smo Ton Majstor i ja pricali na drugom delu foruma.Sad ga drzi Ton majstor jer je doslo do nesuglasica sto se tice nekih stvari.Moguce je da ce Velja svoj kurs prebaciti u neki drugi studio,ali to su vec samo moja nagadjanja....poz
|
pa dex pazi jeste to da nece vise drzati u morphea sound studiu ali ce nebojsa tamo podrzati jos jedan kurs verovatno vama mix...a velja ce mastering drzati nama kod njega gajbi u svom studiu....
|
al' cete da se gurateeee :bend:
|
jel on kuci masteruje i inace?
|
da,koliko ja znam...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:15 PM. |