![]() |
Re: 2496 I/O Box
postoji 5.1. pa cini mi se i 7.1. mixer za CW koji odlicno izvrsava posao, a razlika u zvuku je verovatno usled nebalansiranosti lunaboxa.
|
Ako imas miksetu s konverterima (znaci da na sebi ima opticki izlaz u adat formatu), onda ti Luna Box ne pomaze puno. Treba ti onda Luna I/O Expansion kartica. Ona na sebi ima dva opticka ulaza i dva izlaza (16 in + 16 out). Malo je teze nabavljiva jer se dosta ceka na isporuku, ali je jeftina (do 200 eura najvise, ovisno o dileru)
|
Na Luni imam samo Z-link i S/P-DIF in/out...Dobro si mi rekao, nisam o tom ni razmisljao...:confused:
|
Nemoj yamaha 01v! 01x ti je mnogo bolje resenje! Pitaj Bambina. On ima 01x i zna zasto je uzeo bas ovu varijantu... PoZ
|
A Tascam FW1884? Expander za taj Tascam kosta 999e, a bez toga ne moze da radi...to mi je preskupo. Mene bune neke pocetnicke stvari - sta ce mi preamp za mikrofon ako na primer ovaj taskam ima odlicne preampe na svakom kanalu? Isto mi se pitanje postavljalo i u slucaju AD/DA konvertora na doticnom Luninom box-u. Taj box izgleda igra ulogu samo u slucaju obicne analogne miksete.
@Eon Kakav je to mixer? |
Quote:
|
posto? cisto informativno...
|
@Mogli
Dobija se u propacku, mislim da se zove sorround mixer ili tako nesto, sada mi je komp na kome je pulsar ugasen. |
Mogli evo ti expansion boarda
BOARD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:25 AM. |