![]() |
Re: PSP mastercomp
u tom paketu se nalaze:
- Brick Wall Peak Limiter - Master Limiter - Noise Gate / Limiter pretpostavljam da si mislio na master limiter ? |
Upravo taj.Zlo kako radi!
|
ja sam furao ovaj brickwall a pre njega vezem onaj kompresor CP2S da dignem nivo... stvarno zverska kombinacija sto se boje tice.. odlicno...
|
Quote:
Pozdrav |
ljudi, nemojte biti smesni.. uporedite i sami..
timeworks je i dalje najbolji transparentni native limiter. tacka. po meni, limiter i treba da bude transparentan, dok pre njega mozete farbati zvuk koliko vam je volja.. ovaj blue tubes mastering limiter pre svega nije limiter ! :p bez problema sam njime isao preko nule.. verovatno su zbog toga stavili i onaj brickwall koji takodje farba zvuk, pa zamislite krajnju kombinaciju.. :rolleyes: jos na ovom bt mast.lim. nema podeoka u dB, pa sam uporedjivao sa timeworks-om na otprilike istoj jacini (kod tc-a sam stavio soft mod da bi test bio sto priblizniji), ali bt distorzira i pumpa.. slobodno probajte i sami.. jedini koji moze timeworksu da pridje je sinus peakcomp.. ali je tc i dalje sampion.. |
To sam i mislio ..... :D
Hvala ..... Pozdrav |
Il sam lud il blesav ili čorav ali ja nevidim nigdje Timeworks LIMITER (na njihovom sajtu).Dajte mi to alo razbistrite:rotfl::confused::confused:
|
timeworks mastering compressor..
|
Si! To sam i mislio..!:mrgreen::banghead:
|
Je li ko od vas probao Adaptive Limiter, Logic-ov limiter. On bi trebao da radi veoma dobro. Ajde ako vas ne mrzi (Max ;) ) uporedite ga sa TimeWorks-om . Ja sam ga do sada stalno koristio za bilo sto sto radim i uvjek je bilo kako sve ok.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:50 AM. |