Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   -=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12099)

Arthur 09-08-2005 01:40 AM

Re: -=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=-

@max
kako ti se cini andjela ? ne znam kojeg je ranga...

sto se pesme tice, nisam jos dosao u posed nekog snimka, video sam samo na TVu i nisam bio odusevljen (pesmom).. stvarno, ne volim ta dupla rimovanja
anyway, zelim joj srecu

ton_majstor 09-08-2005 08:19 AM

Ne mislim da je pesma ikakav breakthrough. Jednostavne, letnje note... text isto.

Produkcija? Niko iz mog okru?enja nije pao na dupe zbog nje, ali se na mo?e ni zameriti ni?ta kapitalno, osim poprilično sterilnog zvuka. Ipak, o ukusima se ne raspravlja!

Spot? Gomila butkica i sisica na Adi Ciganliji... ranije je bar bilo na moru. Sponzori?

Samo, ipak mislim da ono silno rave-ovanje i egzaltacija sa početka ove teme nije NIKOME potrebno, a ponajmanje samom Vladi...

Pozdrav!

ProkDu 09-08-2005 09:56 AM

Gordon Benet :banghead: , mislim stvaaaaaarno....

Quote:

Originally Posted by ton_majstor
Ipak, o ukusima se ne raspravlja!

Evo vec treci dan me drzi neodoljiva zelja za rave-ovanjem i egzaltacija ide do potrebe da o doticnoj instituciji (VG) napisem epski deseterac :D . Mislim stvaaaaarno. :rotfl: :hyper:

Ne, hajde da bacamo malo hejta :mad: . Mislim kako je mogao sebi da dopusti one rupe na 65, 200 i 400 Hz, kao i dip-ove na 90 i 500 Hz-a, ma strasno :banghead: . :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Gordon Benet ....

ton_majstor 09-08-2005 11:45 AM

Kao ?to rekoh, o ukusima se ne raspravlja!

Nije hate. Niti me "u crevca" zanima Vladova produkcija te pesme, nego se ne?to sećam da je ba? Vlado rekao proletos ovde, na Rumskom, da sprema neki letnji hit, eto tek da popuni prazninu do jeseni i prave ploče (mo?da malo traljavo citiram, sorry Vlado).

Ja tebi kolega, ne ?elim da sugeri?em ni?ta sem da se i dalje lepo zabavlja? uz Vladovu novu kompoziciju! :mrgreen:

Pozdrav!

PetarCvetkovic 09-08-2005 12:05 PM

perkusije u prelazu kao da lice na na Dino Dvornik - Manijache...ii se varam...sve u svemu svaka cast...trazili ste gledajte...hit...s'obzirom kakav je sad pritisak na Vladi dobro se i drzi...svi cekaju da h8uju...nedaj se Vlado...:hyper:

STUDIOTON 09-08-2005 12:38 PM

Neka sam i jedini koji ce ovo reci .. Pesma mi se svidja , jos vise produkcija , a najvise jednostavnost u svemu .. mislim .. Vlada mnogo briga sta ja i vi mislimo o tome , covek je i uspeo jer slusa samog sebe, ako neko moze bolje ..:p:mrgreen:

SandRob 09-08-2005 02:22 PM

a di ja mogu cut tu pismu? :mrgreen:

STUDIOTON 09-08-2005 02:28 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob

Posalji mi adresu na PM poslacu ti postom celi CD .. naravno original :da:

SandRob 09-08-2005 02:32 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan
Quote:

Originally Posted by SandRob

Posalji mi adresu na PM poslacu ti postom celi CD .. naravno original :da:

ajme, hvala ti, ali mislin da nije potrebno da se zajebajes. jedan solidan mp3 bit ce dovoljan. :da:

hvala :)

bdv: iman doma dva vladova albuma - originale, koje mi je on posla (sa autogramon). :mrgreen:

ProkDu 09-08-2005 03:29 PM

@ton_majstor

Kolega, hvala za ovo kolega :D , ali stvarno nismo isti rang (ni priblizno) sudeci po tvom Rezimeu tj. CV-u. Respekt za iskustvo. Ali ozbiljno. :cool:
Nadam se da ces ovde svojim iskustvom i znanjem doprineti boljem shvatanju produkcije i tehnike. Evo ja sam se pretvorio u UVO.

http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg

Salim se malo, ali sam ozbiljan. Tako da za sve sto imas da .... , pucaj. :cool:

@Ivan
Naravno

All times are GMT +1. The time now is 07:12 AM.