![]() |
Re: waves q clone
da,to mi nije palo napamet :ups:
evo isprobao i sve je u redu,capture radi ali se cuje mnogo metalno? zasto? kada pustim neki preset onda je ok,probao sam da uradim capture i sa mixera,ali opet isto? |
veseli, koju karticu imas? Mozda je problem u ad/da konverziji?
prodajem classic II rode, kupujem studiJo Pjoject WC2 :) |
audigy1,mora da je do njegovih vrhunskih konvertora?
znaci nista od capture-a na krs karticama? zanima me i zasto je kod mene linija skroz nazubljena dok je na svim presetima ravna? |
eh audigy, audigy... najvjerovatnije je zbog njegovih "konvertera", plus moze bit i da ti je struja losa (prljava), plus sto vjerovatno imas audigy bez spoljne jedinice pa konverter kupi sum iz kucusta racunara, mozda kablovi, mozda konektori, mozda je do tvog outboard eq-a, mozda je negdje klipovalo pa se pojavila distorzija... ko ce znat.... dakle, ne, nista od capture-a na krsh karticama i bez ozbiljne a-d,d-a konverzije. Uzmi URS, Hydratone,eqium, sonalksis. Ja skoro nabavih Wavearts Trackplug, cini mi se da mu nije los eq , vidjecu... |
URS,hydratone koristim ja to sve...
samo sam hteo da isprobam ovo ali ne vredi. |
Quote:
|
Ja Bogami, ne bih...
Ni u ludilu! Stavljam usnimak pored dry usnimka bilo kog mikrofona, bez blama, cak stavise. Ja licno nisam voleo (niti volim) kombinaciju Rode/TLA jer nikad nisam bio zadovoljan rezultatom, ali zato sa Amekom... |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
imao si kombinaciju rode classic II i TLa vp1? |
Ne. Imao sam 5050 i classic 2
TLA generalno ima problem sto je malo "hot". Istina VP1 je vrhunski model, a 5050, najjeftiniji, ali TLA ima tu karakteristiku... clasic 2 je takodje malo "vruc", pa u kombinaciji daju malo preprzen signal Za classic 2 je bitno da imas cist preamp i onda je vrhunski rezultat. |
All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM. |