Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   -=PRS and Waves=- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11981)

veseli koljac 12-10-2005 11:32 PM

Re: -=PRS and Waves=-

Quote:

Originally Posted by shigumicu
Je li neko mozda cuo kako GTR zvuci?

Da li je neko mozda probao demo?
Meni je premnogo da skidam vise od 60 mb s obzirom na vezu. :(

eh,nije problem veza vec iLok...

#zmaj
jel' si ti probao demo plugin ili neki video demo?

shigumicu 12-10-2005 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by veseli

Mislio sam mozda da demo radi i bez iLok-a nedelju dana jer se dobija uz demo i privremeni licence number ako se registrujes.

veseli koljac 12-10-2005 11:45 PM

nazalost ne radi.

shigumicu 12-10-2005 11:46 PM

Ako dongle funkcionise dobro kao na SX3 i nuendu3, nece dugo.:D ;)

veseli koljac 13-10-2005 12:08 AM

za razliku od iLok-a mislim da
syncrosoft dongle funkcionise odlicno,jeste krekovano par steinbergovih programa (svi znamo koji su to :) )ali mislim da je to H2O uradi citso da pokaze da moze.cim su se pojavili programi sa izmenjenom syncrosoft enkripcijom (sto je i logicno) H2O bi morao sve da radi ponovo,(sto i oni priznaju nije lako)tako da Warez scena jos nije videla virtual bassist,Groove Agent 2,Grand 2,nuendo i cubase 3.1,Scarbee Vintage Keyboard Gold Bundle,IK Multimedia Miroslav Philharmonik...

zmaj 13-10-2005 01:19 PM

Quote:

Originally Posted by veseli

#zmaj
jel' si ti probao demo plugin ili neki video demo?

DVD...

Dushan_S 13-10-2005 01:48 PM

Čuo sam nekoliko različitih demo-a, rađenih od neutralnih ljudi, konkretno na Andy Sneap-ovom forumu se jedan momak potrudio pa dao primere poku?aja da se urade adekvatne HM gitare sa njim, ?to je bilo vrlo korisno.

Izgleda da je situacija bliska nekim drugim simulatorima, Clean funkcioni?e, Crunch je mo?da i najbolji, a kad je jako puno gain-a, zvuk nije ba? za pohvalu.
Na K-V-R-u je onaj momak ?to 100 godina razvija svoj simulator plugin (oni koji odlaze znaju o kome pričam, tema je ogromna) i od svega ?to sam čuo, njegovi mp3-ji zvuče najozbiljnije, i najbli?e ozvučenom pojačalu, čak na jednom primeru pokazuje da simulator reaguje dinamički na to koliki je input, zavisno od volume pot-a na gitari, ba? kao na pojačalu. ?teta ?to će izgleda da se čeka do 2007. :)

puRe 13-10-2005 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Na K-V-R-u je onaj momak ?to 100 godina razvija svoj simulator plugin (oni koji odlaze znaju o kome pri?am, tema je ogromna) i od svega ?to sam ?uo, njegovi mp3-ji zvu?e najozbiljnije, i najbli?e ozvu?enom poja?alu, ?ak na jednom primeru pokazuje da simulator reaguje dinami?ki na to koliki je input, zavisno od volume pot-a na gitari, ba? kao na poja?alu. ?teta ?to ?e izgleda da se ?eka do 2007. :)

Iskren da budem, nemam pojma sto taj tip nije izbacivao do sada neke beta verzije....zato mi i deluje sve to neozbiljno...

veseli koljac 13-10-2005 09:38 PM

jos taj plugin pravi u SE,a i njegov poksuaj da napravi kopiju Antares AVOX-a (takodje sklepan u SE za jedan dan) koji je cak prodavao i ako je plugin bio bagovit i nezavrsen,i meni je to sve krajnje neozbiljno...

puRe 13-10-2005 11:20 PM

ijao......SynthEdit.......nije ni cudo sto toliko radi na njemu... :)

All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM.