Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Techno-Trance? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11960)

Ni 22-07-2005 04:53 PM

Re: Techno-Trance?

verovatno koriste vi?e softver nego hardver, ali sigurno ne koriste reason, osim mo?da za outlines, i grube ideje. Problem sa reason-om je ?to ?ta god da prođe kroz njega zvuči kao da je pro?lo kroz njega.

submaster 22-07-2005 05:46 PM

Battery ti zavrshava posao definitivno....samo cu ti preporuciti da nabavish shto je moguche bolje semplove...probaj native instruments synthetic drums u okviru koga imash trance kit ,koji ce,verujem zadovoljiti tvoje kriterijume..
Shto se ostalih Vst-ova tiche preporucujem ti Rcg Audio z3ta..
iz koga mozesh izvuci zaista sjane arp. lidove kao i padove..

Danny Lou 22-07-2005 09:43 PM

Pa ne mogu da vjerujem!!!!!

NIKO NIJE SPOMENUO

:cool:STYLUS RMX:cool:

dreameru, ultimativna sprava za bubnjeve za texno, kraj...

a mozes da ga koristis i u reason-u.

pozzzzzzzzzzzz

p.s. NE MOZE DA OMANE...

X-Dreamer 22-07-2005 11:24 PM

Posjedujem Stylus ali ne i RMX. :mrgreen: U svakom slucaju hvala na pomoci.

Eon 23-07-2005 07:23 AM

O da da da da da da, jeste jeste dobar je Stylus RMX iako ce ti Fruity za neke stvari bolje doci

tom 23-07-2005 10:01 AM

RMX u reasonu!? Mozda je to bio lapsus,Lou? :o

Cini mi se da bi trebao da posluzi skoro bilo koji drum i ini sampler ali sa dobrim sampleovima(dobar 909 ili slicno).Prijatelj u Kanadi mi radi na RMIV bas ono sto ti zelis.Ja koristim Battery,Stylus RMX i Reasonove stvarcice.
U posljednje vrijeme sam pravim neke bubnjeve(na soft sintovima) i za electro stilove uopste nije lose.
Za kick stavljam Waves RBass(na insert:D ) ali PAZLJIVO.On uglavnom daje ono sto treba.EQ moze(a ne mora) da bude skakljiv za ove stvari.

Danny Lou 23-07-2005 03:25 PM

laspsus, laspsus... e moj tome ti znas da je ne volim da saram sa MILION programa...:rolleyes:

dva-tri i pichi!

Danny Lou 23-07-2005 03:27 PM

eh da zaboravih, stylus moze da ima samo jednu udaraljku sto je VEEEEEEEliki gubitak dok stylus RMX ima 8-kanala sto je VEEEEEEEEliki +. ali opet ne mozes kombinovati loop-ove sa solo udaraljkama (bubnjevima).

pozzzzzzzzzzzzz

Altek 23-07-2005 09:15 PM

battery + kontakt + microtonic, freekombinuj .... Nemoj da radis velike intervencije kompresorom na semplove iz battery-ja.

Dobre rezultate mozes da dobijes koristeci i samo Reaktor 5 (koji je sjajan btway)

SumAnuT 24-07-2005 12:00 AM

Meni sad neshto nije jasno pa bih da vas priupitam.

Ljudi sa hardverskim semplerima, prelaze na dobre muzichke kartice i komp a vi sa dobrim karticama i kompom prichate kako je bolji hardver pa vas ja pitam shta znate vi shto oni ne znaju kad kazhete da je hardver bolji?

All times are GMT +1. The time now is 05:30 AM.