![]() |
Re: mozda ovi znaju "malo bolje"...
Quote:
Elem, zaista ti post zvuči arogantno kad se ovako pročita, ali pretpostavio sam u startu da ti to nije namera, a i nemam osećaj da sam ti ja lično i?ta stra?no rekao. Uostalom, pogledaj kako se tek vređaju i napu?avaju na Prosound forumu, ovo ovde su ne?ne igre za dečicu :cool: Smotaj i ti jedan fatty and take it easy boy. :wink: |
Ok, mir, mir ,mir niko nije kriv..:) Ni ja bas nisam nesto vedar ovih dana tako da....
Ajmo dalje. Evo za sve vas nesto lepo, mislim da je korisno . Mali odlomak o D/A konverziji i principima enkodovanja. Zip PDF 3 MB.....:banghead: nisam znao da je limit 2 MB!!! onda drugi put kad budem smanjio file. |
su se svi
Quote:
Ali ovo ?to smo pričali u par prethodnih postova, idi na Marsh podforum, pa na Mixerman's womb i obrati pa?nju na link za njegov stari diary a i neke novije stvari koje je ostavio. Mixerman je moderator koji je u stvari čovek iz industrije skrivenog identiteta koji je u svom dnevniku pisao "izve?taje" sa snimanja, koje je sada izdao i kao knjigu. Ako zna? tečno čitati engleski i ima? bar malo vremena, pogledaj jer osim ?to je neverovatno zabavno, prepuno je dobrih informacija. Quote:
Ako ?eli? mogu da pogledam da uradim neki kompletan copy and paste svega toga u jedan word dokument pa da ti po?aljem na mail? |
Quote:
stize mejl adresa na PM :) |
Quote:
|
Koji je tacan naziv te knjige, i pod kojim je imenom autor potpisan? ovih dana porucujem neke knjige pa se mozda pocastim.:)
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
PS. ni ovo nisu cijele epizode....prekine taman kad postane zanimljivo :banghead: koji likovi covjece :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:51 PM. |