Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   TOTO - najprecenjeniji band ever (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11781)

Oggy 04-07-2005 03:44 AM

Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Kad mi neko kaze TOTO ja pomislim NEVERNE BEBE, a to mi bas i nije najprijatnija asocijacija.
Sve je to meni mnooogo dosadno.
Vrati li se ti Dusane iz CG?

bumbar 04-07-2005 06:14 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Evo, izgiboh svadjajuci se sa dvojicom drugara. TOTO su OK sviraci (i vise od toga), produkcija do j***, ali pesme..... Meni je to kao muzika iz americkih filmova 80-tih B produkcije, tra-la-la, sem dve-tri ozbiljnije stvari
Znam da cete sad da skocite na mene kolektivno, ali nesto mi se ne dize na TOTO. A znam da su medju muzicarima oni i Dream Theatre ...........

Ljudi......... ne grijesite dusu...........Evo dushan je ljepo to objasnio!
Sjecam se kad se Steve Lukather "pojavio" kod nas masa gitarista nije uopste znala STA to on svira, koje skale, kakvu improvizu.........pa je proslo dosta vremena kad su skontali da kazu Uhhhhhhhh *ebote ovaj UBIJA, a da ne govorim o Paicu i onoj braci te o njihovom producenstkom,kompozitorskom radu! To su brate velike djigere, bez obzira da li neko voli tu svirku ili ne!
Najvece priznanje su dobili na prvom mjestu od svojih kolega svjetskih muzicara pa tek onda od slusaoca!

Hmmmmmmm, ne znam..........ja bih samo onako u prolazu! :confused:

AVaX 04-07-2005 01:12 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Kad mi neko kaze TOTO ja pomislim NEVERNE BEBE

Ili obrnuto?!

Oggy 04-07-2005 02:04 PM

Iskreno, ne volim mnogo da mislim ni o jednima, ni o drugima :D

SandRob 04-07-2005 02:43 PM

vec smo spominjali toto na forumu. meni su oni ok, ali ih nikad nisan nesto puno slusa i voli.
jeste slusali njihov zadnji album sa obradama? ne znan stvarno sto im je to trebalo, jer nista specijalno nisu napravili u svojima obradama, tako da mislin da su i oni sami sebe malo precijenili.

Max 04-07-2005 02:44 PM

I ovo je forum za producente ..... inzenjere , kompozitore i ostalo .... c c c c c c c:(

Pozdrav

OFF 04-07-2005 09:56 PM

Pa, Toto su i kompozitori, nazalost :D

mandrak 04-07-2005 11:08 PM

Moze se njih i slu?at i ne.... i raspravljat o njihovim pjesmama ali su oni svaki pojedinačno snimili vi?e albuma za druge svjetske nju?ke nego mnogi studijski glazbenici vani... i s te strane ih po?tujem i cjenim.
Pozdrav

kVu 05-07-2005 03:10 AM

off

a sa kim si se to svadjao ? :D

ne dirajte mi Toto... bar nemojte da pricate o njima ako ste culi samo njihove najvece hitove... za mene su oni uzor u svakom smislu.. svirka, aranzmani i produkcija su odradjivani do perfekcije... po meni, pocev od rosanne Porcaro je postavio nove standarde u sviranju bubnja, a ni svi ostali muzicari nisu nista manje ludi...

ja licno ih slusam mnoooogo i polako prikupljam sve njihove albume ;)

OFF 05-07-2005 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by kVu
off

a sa kim si se to svadjao ? :D

ne dirajte mi Toto... bar nemojte da pricate o njima ako ste culi samo njihove najvece hitove... za mene su oni uzor u svakom smislu.. svirka, aranzmani i produkcija su odradjivani do perfekcije... po meni, pocev od rosanne Porcaro je postavio nove standarde u sviranju bubnja, a ni svi ostali muzicari nisu nista manje ludi...

ja licno ih slusam mnoooogo i polako prikupljam sve njihove albume ;)

HE, HE, HE znao sam da ces se ukljuciti :p , ovaj topik sam najvise i postavio zbog tebe, Petra i Branka (oni su ta dvojica) :)

Ma, Toto su fini momci, vaspitani, lepo sviraju, eto.....
Jeste culi 'Milena generacijo' od 'Novih Fosila' aranzirana identicno kao Rosanna? :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 10:53 AM.