![]() |
Re: PINK FLOYD na okupu
Moram nabaviti taj snimak. Ne mogu da verujem da Comortably Numb, moze biti bolji nego na PULSE. Eeeee, da sam znao na vreme.....preplivao bi Lamans
|
Quote:
malo su mi waters i gilmoure djelovali hladno ali waters se na comfortably numb vidno uzivio :) a i Mason je u jednom momentu (mislim na Wish you were here) nonsalantno bacio slusalice sa glave (profesionalna deformacija: jesu ono bile Senn. HD25? :mrgreen: ) i nastavio lezerno sa bendom.... ma predobro! da su barem izvukli pouku i da se skupe ponovo :o |
ma audioslave smrdi... soundgarden je ZAKON!
Kornel je nma live8-u ocigledno bio previse nadrogiran... Mada s obzirom na to kakvo je vreme doslo i kakve se stvari snimaju, Out of exile je vrlo dobar album. |
@ mrG
Koliko je DJ-ova bilo na ovom Live8, nesto se ne secam :rolleyes: ? :jezik: :bend: :jezik: |
Bio jedan sa Will Smith-om, ali ni taj nije morao, ako se ja pitam :mrgreen:
|
evo skinuo sam snimak Floyda 8-)
a i pojavili su se vec na torrentu: http://thepiratebay.org/search.php?q=pink+floyd |
nemoj tako, bio je DJ i sa Snoop Doogy Dog-om, koji me takodje iznenadio potpuno lajv nastupom (crnci koji sviraju i ubijaju, a taj DJ je samo skrecovo po potrebi)... DIDO me smorila, kao i Duran Duran, ne ubose tona, a za PF sam i ja video samo video snimak bez tona (pio pivu u Pub-u), i teo sam da se rasplacme od srece i tuge sto ne mogu cuti
nadam se nekoj tv reprizi |
PF, ono, ok...ali misim da nijedan matorski bend nije tolko zadrzao svoj cool kao ova dvojica iz who. svi nesto u sakoima i jedva mrdaju, a ovaj bre u gornjaku i bacaka se okolo...idalje...
Sta fali STINGOVOM izboru pesama? Misim obozavam njegove solo, ali stvarno je smorio sa time vise daj malo PANKA co'ece :))) |
Ma meni je Sting No1, ali bih uveo, zivota mi, kaznu od 10 godina teske robije za svako izvodjenje "Every breath you take", a da ne govorim o izmenjenom textu prilagodjenom jeftinoj dnevnoj politici...
Zajebano je kad previse ocekujes, po pravilu se mnogo vise razocaras. Eto, od The Who nisam ocekivao nista, a ispalo je da zvuce bolje nego ikad. Takav ti zivot. |
Quote:
jesu :mrgreen: |
All times are GMT +1. The time now is 02:04 PM. |