![]() |
Quote:
|
Tako nesto je pricao i Dusan_S...
Jebi ga... nema veze... bitno je da radi i da se chuje kako treba... Sto se tice BionicFX-a, na to ce maaalooooo da se priceka, a ako bude vredeo necemu, bice isto skup... J.ga, niko (ili retko ko) ne cini danas dobra dela za dzabaka, a sve i da hoce to da radi, ne moze... mora da ulozi u projekt, da plati programere itd., itd... Vec duuuuugo (predugo) cekamo da Linux oduva Microsoft, pa nista od toga... J.ga, druga je prica kada te gazda plati i kaze -Dobices toliko i toliko ako program bude takav i takav i bude bio gotov do odredjenog datuma... Sve sto je na dobrovoljnoj bazi je iz tih razloga slabije pokriveno nego komercijalni projekti... Linux je super OS, ali samo OS. Ako ces da radis muziku, igras igrice, koristis photo shop, corel... Niko nece da radi preskupe programe za nekoga ko nece (ili ne moze) da plati ni goli OS. Tuzno, ali istinito, a bojim se da je to sudbina i BionicFX-a... Dakle slaba vajda nama sto bi sve bilo super kad bi baba imala te***se i sl... |
To se zna vec sto godina...UAD je graficka karta...i sama karta kosta ni 10 dolara,ali ono sto placas je software...a sto se mene tice moze da bude i modem,vazno je da groova..
|
Re: UAD-ov DSP je...
E, pa ja imam taj S3 negde u starom kompu. Je l' to znaci ...........?
|
Quote:
|
Quote:
e sada, da je naci negdje stare verzije softa |
Ma, uzecu cekic i ukucacu ga u PCi, to nije problem
|
Quote:
|
Quote:
tema je inace o obradivanju audio efekata uz pomoc grafickih kartica..ali spominju dosta i UAD,pa mozda nadjes nesto zanimljivo. |
Usput, jel taj chip na U'D-u nasviran na 1GHz, ili je proizvodjac dao neistinit podatak?
|
All times are GMT +1. The time now is 10:55 AM. |