Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   :: Izasao URS MIX EQ (AU/VST) :: (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11715)

Max 30-06-2005 03:59 PM

Re: :: Izasao URS MIX EQ (AU/VST) ::

evo igrame se ....doduse tek sat vremena ..... za sada mi je miljenik S serija .... ali to ce da se promeni sigurno ..... fenomenalno .... muzicki ....

Svaki ima svoj karakter ..... meni fultec nije bolji d pulteca .... ali cu mu dati jos vremena pa cu pisati ...... cambridge prepisavaju za tri duzine ..... precision aq ima drugaciji karakter ali mi je za sada S bolji .... videcemo .... ovo je jos uvek pod euforijom .....

UAD ???? ..... Naravno ..... nemoj misliti ni trena ..... kao sto rekoh Pultec mi je bolji ...... ali 1176 , LA2a , faichild , Plate 140 , precision limiter ..... i te kako vrede para ...... urs su eq ...... a i obrati se Ivanu .... on ima Ultrapack ...za ..... nesto kao 900 e ..... ako se ne varam

Pozdrav

Altek 30-06-2005 04:57 PM

URS Classic Console Equalizers <------------ Znaci samo EQ....
Ja nisam odustao od kupovine UAD-a

Mozda ako izadje neki compressor koji je bolji od uad-ovih :)

lesha 30-06-2005 05:26 PM

koliko sam skapirao, A i N imaju svoj smek (API i Neve) dok S sluzi za hirurgiju..
mmmm, jos kad se ubaci i hydratone :da:

Mogli 01-07-2005 12:58 AM

Quote:

Originally Posted by Max
obrati se Ivanu .... on ima Ultrapack ...za ..... nesto kao 900 e ..... ako se ne varam
Pozdrav

Cuo sam za to, ali otkako je otisao u vojsku ne odgovara na PM. Moram se snalaziti na redovan nacin. Sad sam kupio novi, legalan XP professional i uramicu ga u mom studiju, jbg dobro izgleda onako zlataste boje!

idekius 01-07-2005 01:58 PM

Instalirao i probao ovaj URS...

Cini mi se da je odlican, ali nebih bas preterivao sa odusevljenjem... Hmmmm... stvarno je strava, ali moracu ovo detaljno da istestiram...

Pogotovu me odusevljava sto ne "kida" procesor...

SandRob 01-07-2005 02:14 PM

ovo je nesto najbolje sto san cu u zadnjih 100 godina.
prova san fulltec i onaj mix i odusevljen san.
usporedjiva san pultec sa fulltecom i ovaj fultec mi je cak jos finiji i njezniji u visokima.
savrseno nesto. :)

usporedi san brzinski mix eq i precissioneq od uad-a i.... boli me dusa to priznat, ali ovaj mix mi se cini bolji... ali, ali, ali, brzinski san proba.

dr.Ru 01-07-2005 02:26 PM

rekao bih kao Idekius, sa jednom zamerkom, koja je vise subjektivne prirode: za moj ukus, A serija nema lepu boju. Ako namestim cist set, nije topao, a ako namestim toplinu, malo mulja u basovima i visokim. Srednji su, pak, odlicni.
Ovo govorim samo za A seriju

OFF 01-07-2005 07:23 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
ovo je nesto najbolje sto san cu u zadnjih 100 godina.
prova san fulltec i onaj mix i odusevljen san.
usporedjiva san pultec sa fulltecom i ovaj fultec mi je cak jos finiji i njezniji u visokima.
savrseno nesto. :)

usporedi san brzinski mix eq i precissioneq od uad-a i.... boli me dusa to priznat, ali ovaj mix mi se cini bolji... ali, ali, ali, brzinski san proba.

Nisam jos probao, ali po vasim postovima izgleda da je dobro sto sam odlozio kupovinu UAD-a. ;)
Jos da izadje neka kolekcija plug-insa za dinamicku obradu i :mrgreen:

idekius 01-07-2005 07:33 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Nisam jos probao, ali po vasim postovima izgleda da je dobro sto sam odlozio kupovinu UAD-a. ;)
Jos da izadje neka kolekcija plug-insa za dinamicku obradu i :mrgreen:

Nemoj shalom da se shalis, nego kupuj tog U'D-a i to minimum Studio Pack, jer u Project Pack-u nemas gotovo nista..

Ja nisam U'D-a kupio zbog EQ-a ili reverba (ma da su i jedni i drugi odlicni), vec zbog kompresora.

URS moze da ti resi EQ i to, koliko vidim, odlicno, ali kompresor moze u nasim uslovima da resi samo U'D.

Ima par nativnih koji su O.K., ali U'd je U'D, barem sto se kompresije tice...

STUDIOTON 01-07-2005 07:40 PM

O'ce li neko da kupi uad ultra pak? :(

All times are GMT +1. The time now is 12:13 AM.