![]() |
Meni XTC radi bez greske, ali stvarno ne vidim zasto bih ga koristio...
Ne dobijas nista a gubis onaj fenomenalni routing... Takodje mi se mnogo svidjaju CW mixeri... Mogucnosti manipulacije su OGROMNE, efekti na zavidnom nivou... Negativne strane? -Deru za svaku sitnicu i sve je skupo. -Firma je toliiiko neazurna, ne brine o svojim korisnicima, cekam dan kada ce da propadnu, tacnije molim Boga da ih otkupi neko normalniji... |
meni je najveca contra: neizvesnost. Nisam siguran sta donosi sutra, da li ce Creamware postojati na trzistu. Ipak, ovo je mana firme, a ne samog proizvoda. Za proizvod sam se zagrejao, i mislim da je pametna kupovina ako vam to nije jedini device u compu. Jedina dilema mi je: kupiti project+ pre ili posle TC Poco?
jos jedna contra: ponekad dobijam utisak da uzima puno DSP snage za pojedine operacije. |
Quote:
s obzirom da uskoro uzimam jos jedan racunar (na koji necu moci da stavim lunu), onda ce luna biti upotrebljena u standardnom modu... |
Quote:
|
Quote:
jedan pulsar iman. iman 2 uada i iman poco. danas san pokusa uc u trag pulsar xtc boardu kojega san prije par godina proda, ali nisan uspi. odluci san. uziman jos jedan pulsar srb sa 6 dsp-ova i nista mi vise u zivotu ne treba. :roll: i mene je strah da cemo ostat bez drajverske podrske (vec pomalo ostajemo), ali sve je vise odlicnih third-party devicesa za cw i nadan se da ce se cw rekuperat. |
Quote:
sto se devicesa tice. dalo bi se mirit. cw ima puuuno jaaako dobrih sintova. ja san na zadnjon nasoj ploci sigurno koristi 80% sintove od pulsara. pulsarov vinco je puno bolja emulacija urei-a nego poco-va. psy-q je vjerojatno najbolji ekciter. svi pulsarovi kompresori imaju side chain. celmova emulacija pulteca ne zaostaje za uadovom. timeworks ima 3 reverba koji se sigurno mogu mirit sa poco-vim. pulsarovi efekti rade realtime. dusu dalo za unimavanje el. gitara preko bluesmana i drugih pulsarovih amp simulatora... cw ima na stotine izvrsnih a besplatnih third-party devicesa poput ovega dub delaya: http://www.radio-korcula.hr/purgatorio/mary.gif bdv: nije mi jasno zasto pulsar ima toliko developera i svakakih devicesa, sintova, modular sintova, samplera... a uad i poco nemaju? |
Quote:
|
[quote="SandRob
bdv: neznan kad si ti ima cw, ali ja ti tvrdin da je prije 6-7 godina sam cw bio jaci od kompletnog vst svita. istina je da je nekad bilo problema sa kompaktibilnsti cw-a sa ostalim hardwareom, ali prije kupovine cw-a trebalo se samo malo informirat i nikakih problema. :!:[/quote] Ne znam, Sandro, jako cesto se zapitam - GDE JE TU MUZIKA? Cini mi se da se o svemu mnogo vise moram da ucim nego o onome sto je osnova svega, i zbog cega sve ovo radimo. I na kraju, muzikom se bavim preko 20 godina, 13 zivim od nje, a tek od '97 prckam po kojekavim Cubaseovima i nekad kad mi pripadne muka od probanja plug-insa, zajebancije sa zvucnim karticama, optimizacija..... dodje mi da odem na Zlatibor na par meseci i tamo ponesem samo Fender Rhodes (koji nemam :( ) i drveni metronom i nasviram se ko covek! I zbog toga nisam imao snage da se bakcem sa Cw, a nisam imao ni Rumski :wink: Dobra je svaka zvucna koja te ne tera na :banghead: |
Quote:
tako da bolje da ispravis mix za djordja nego da gubis vreme po internetu :shock: :plazi: |
Quote:
ja san i danas daleko od konpjuterasa, ali san mora naucit sam odrzavat sistem. za cw je nekad bilo vazno samo ne uzet via chipset, jer sa njin nikake optimizacije nisu pomagale, a ako si se prethodno informira i uze ono sto treba, onda skoro da nisi ni treba optimalizirat. danas cw radi bez greske na svakon konfiguraciji. 8) a za to stalno trcanje za softwareom imas pravo. nekad san mooora probat bas sve sto je izaslo, ali danas vise ne. ne da mi se. sto manje pluginova iman instalirano to mi je lakse radit, a i bolji rezultati ostaju, jer se ne bakcem s glupostima. |
All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM. |