![]() |
Quote:
|
Zvuci apsurdno, ali taj Sting mi je bio mnogo moderniji (mrzim taj izraz) od JK-a. Ocekivao sam sinoc malo elektronike, lupova, a ono 'samo' vrhunska klupska svirka. Mozda gresim, ali nisam pao u nesvest....
|
[quote=".Dal' si primetio da su koristili akusticke paravane za skoro sve?[/quote]
Ne, za sta? Ja sam stajao odmah iza VIP dela, ali mi je to promaklo |
Stinga u Pesti sam gledao iz VIP, poseban razglas, devojcice donose pice i sendvice... Svirka je bila za klasu jaca, ne znam kakav je bio zvuk dalje, na ulici, ali ovde gde sam bio ja, hteo sam da padnem u nesvest kako je bilo dobro!
Jami nije bio kao Sting, ali je bio spektakl, misleci tu iskljucivo na kvalitet izvedbe. Jedino sto je predgrupa bila najgori kosmar koji sam doziveo u zivotu, ali dobro, sva sreca nije trajalo dugo... |
Kako si upao u taj VIP? Ja, bre, bio tamo od 14h, i najbolje sto sam iskopao drzanje za VIP ogradu :? .
OFF topic Moze li ko da sa seti sa kojom su pesmom od Floyda namestali razglas u Pesti? |
U VIP?
Tako sto smo imali karte za VIP :D :D :D Prijatelj je jedini broker AON-a za istocnu Evropu, a AON osigurava T-Mobile koji je platio koncert. Ne smem ni da pomenem put do Peste u trajanju 3 CD-a, apartman u K&K hotelu i dvoje ljudi koji su nas sve vreme sprovodili... Bruka! Ali nikad boji provod! |
Quote:
Haha..takodje i ja... Mozda smo se i sreli jer sam i ja isto tu negde bio... Cak sam bio kad je sting imao tonsku, pa nam je i mahao... :P |
kako je svet mali.... :D
i ja sam bio na tonskoj, a na koncertu odmah do video bima (koga na JK-u nije bilo!!!), pored mixera. A krivo mi za Marcus Milera, imam svirku u subotu, pa cu to da propustim |
kako je svet mali.... :D
i ja sam bio na tonskoj, a na koncertu odmah do video bima (koga na JK-u nije bilo!!!), pored mixera. A krivo mi za Marcus Milera, imam svirku u subotu, pa cu to da propustim. @Dacko , kad si vec bio na tonskoj, mozes li se setiti koju su pesmu besomucno vrteli, namestajuci razglas? |
Uh... ne secam se koju, ali se secam da je sting ucio one dve pevacice da pevaju pratece u toj pesmi, ali se stvarno ne secam koja pesma je bila...
Imam slike sa te tonske, sutra cu postaviti negde.. :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM. |