![]() |
Ko zna o cemu ovi razgovaraju nek se javi... :lol:
shala mala... |
Quote:
|
A ako se i ja na isto odlu?im, mogli bi po pola love za plaginove, ha? ;)
|
Ja sam uvek za, ali trenutno cu jedva da skrpim za projekt pack. Aj da vidim sta ce vikend doneti pa se cujemo :wink:
|
OFF jel planiras da koristis Project pack sa PT ?
|
Quote:
Sto pitas, je l' OK kombinacija? |
Ma ja isto razmisljam o nekoj kombinaciji PT LE i UAD ali nisam jos video kod nikoga na delu.. Mada znam da moze, samo treba nesto da se cacka oko latencije u PT, zbog putanje zvuka u UAD i nazad...kako sam skontao onda se vise opterecuje CPU kompa. Bas sam pre neki dan trazio po netu, pogledaj...
http://www.uaudio.com/webzine/2004/d.../content7.html |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Vise slusaj ....manje matematike .... to je moj savet .... Inace ga ne bi stavljali na vokale na svetskim produkcijama ...kao i na baseve ....valjda postoji nesto sto ga je odrzalo ovih 30 i vise godina ....zar ne 8) ? Pozdrav |
Max, moj post nije bio s namerom da oskrnavi LA 2A , niti tvoj nacin razmisljanja. Naravno da svaki kompresor ima nesto specificno, karakteristicnu svoju boju itd....zbog cega je i nasao primenu u raznoraznim produkcijama i studijima..i odrzao se 30godina u zivotu..Cisto sam pokucao da argumentujem zasto JA nebih dao 2500$ za LA2A!
Bez matematike nazalost nebih dosao do racionalnog i realnog zakljucka, da bih za te pare pre uzeo neki univerzalniji high-end kompresor.. Da sam milioner, onda bih pokupovao sve te spravice i igrao se, nazalost svi mi zivimo i radimo na visoj low-end klasi a ponekad zakoracimo u high-end.. Da je kojim slucajem LA2A jedino sto mi fali- uzeo bih ga.....eeeee...al to verovatno mogu samo da sanjam ;) To je cisto iz nekog mog pogleda. Hvala za savet, bez slusanja, nebih se bavio poslom kojim se bavim... :wink: Pozdrav & respect! |
U pravu si ...... ja sam ipak iz sezdeset i neke .... pa sam mozda malo melodramatican
:wink: Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 08:56 AM. |