![]() |
Pokusaj da ocistis bazu registry od nuenda i cubase-a i onda ih ponovo instaliraj. Ako to ne pomogne onda ti se verovatno s***o Windows (otisli neki dll-ovi ili tako nesto).
Probaj i sa sitem restore ako ti je aktivan. Mozda su ti se poklali ASIO drajveri od EMU-a i Nuenda. Pokusaj da deinstaliras drajvere od EMU-a, pa onda pokreni Nuendo ili Cubase. SRECNO! |
Ni?ta. :oops: ?im startujem ikonu od SXa, budi se i dr watskom (drwtsn.exe) i alarmira da program nije ok i da moram na restart. A restart ne poma?e. I?i ?u sutra na format... C:\
Hvala svima. |
Quote:
|
Quote:
|
Ej, kad malo bolje razmislim, setio sam se ko je imao takav problem!
Ivan iz Kraljeva. On je imao karticu kao tvoju, samo nije bila "m" i njemu je takodje pravila problema, ali je nekome uvalio za dobre pare. Pitaj njega, mada on nije resio svoj problem. Mala sala! :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
E, ljudi na?ao sam izgleda u ?emu je bio problem ?to se ne otvara SX... prosto me stid da ka?em koliko je glupo rje?enje. :oops:
Hajde da mi neko ka?e, da bih bio potpuno siguran, ?ta vam se otvara kada kliknete na "Cubase SX Application Data Folder" (Start mani/Programs/Steinberg) Ivane, smija?e? se kad ti ka?em rje?enje, a onog dana si se ba? namu?io. :mrgreen: |
All times are GMT +1. The time now is 09:41 PM. |