![]() |
LeGreen:
baci neki PM |
Quote:
Mislim da to uopste nije losa varijanta, npr mesec dana gratis, pa onda po npr 10tak evrica za forum. Moglo bi se s tim novcem uraditi sto-sta korisnog za Rumski, a mislim da je dati tako neku cifru jako malo u odnosu na to sta ovde dobijamo |
licno mislim da clanarina nije resenje, ali bi mogli da radimo na principu donacija, tj. ko hoce da pomogne..
problem je vise pravne prirode, ocekujem da dr.Ru odgovori na ovo.. |
Pravno ili jnepravno, ali taj novac ne bi bio mali i znacajno bi unapredio forum. 600x 10 je 6000 evra, a za te pare, moze svasta da se uradi. Verovatno u tom slucaju ne bi bilo toliko clanova, ali ni to nije lose. Kako god, 10 evra na godisnjem nivou nije nista za svakog od nas, a puno znaci za funkcionisanje foruma. Ako se uzme da neki sticu kompletno znanje ovde, to je za njih poklon sa neba, ali bukvalno. Ja sam za!
|
recimo da se clanarina naplacuje, pretpostavljam da bismo izgubili 70% clanova, ali bi zato ostali oni "ozbiljni"...
|
U tom slucaju bih pristao i na 20 evra clanarinu! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
10 evra godishnje zaista nije mnogo ... toliko otprilke i baba sera uzme svakome za godinu dana :)
|
Quote:
Salim se naravno... osecao bih se potbouno slomljenim i tuznim ukoliko turbo folk kolege sa yu midi nebi svracale ovde :roll: Zivot bi mi bio prazan bez price o midi fajlovima, tercama za Korga... P.S. Bolje da prekinem dok mi ne poraste nos :D :D :D Sad ozbiljno... Ja nisam primetio da je odnos prema turbacima los... niko ih ne dira, e sad sto dodje do diskusije kad neko krene da tripuje kako je turbo-folk sam vrh umetnosti, to je druga stvar... Naravno da onda svako kaze svoje misljenje... Ima ovde ljudi koji to vole, a ima i onih, poput mene, koji su zgrozeni takvim stvarima... |
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |