![]() |
Moja preporuka vam je M-Audio FastTrack. USB zvucna i napaja se preko usb-a (znaci ko stvorena za laptop), hardwerski VST itd. ulazi za mic. gitaru i jos nesto :)
Ja je koristim i prezadovoljan sam. poz. |
Kolko je para taj M-Audio. Emu 1616 jeste suludo dobra stvar, ali je daleko preskupa za ljude kojima se laptop "zadesio". ESS Maestro je i moja karta, i ne uspeh je u Cubaseu poterati na malu latenciju, iako u Reasonu sa MMME drajverima radi koretkno.
To sto se taj M-audio napaja preko USB to mu je, po mojoj sumnji mana, a na racun ove price o ispravljacima. Mislim da preko tog usb napajanja zujanje i stize do ove externe koju sam ja kupio. A to o filtriranju sam i ja cuo, i videcu pod hitno da vidim o cemu se radi, posto znam dosta majstora... |
Quote:
|
Probao sam Hypersonic, na prvo slu?anje mi nije ostavio neki dojam.
|
Ne trba od njega ocekivati neke spektakularne rezultate, ali je najobuhvatniji synt, lepo organizovan, i moze biti zlatna rezerva drugim VSTima
|
To je ta?no ali sam o?ekivao bolje gitare i trube.
|
MAudio FastTrack bi trebao da je oko 150$ sada. Nisam siguran.
Shuma ima al minimalno. poz. |
znam, a audiophile u usb verziji moze da se nadje za 160e... Jeli, jel sve te novije karte zahtevaju usb2.0? E da, ko kod nas drzi Creative? Rekose mi da LIVE usb kosta oko 60 e... ?
|
Creativa zastupa CompLand (prodavnice u Piramidi i na sajmu), mada mi se cini da je M-Audio bolji izbor. Jeftin, praktican i obezbedjuje jako nisku latenciju.
|
cek da rezimiram? kako je m-audio jeftiniji od creativa kad m-audio kosta preko 100e a Creative do 100?
|
All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM. |