![]() |
Re: Ban
Guerrini se opet registrovao pod nick-om Sero, pa sam taj drugi nick banovao zbog otvaranja duplog naloga i nepostovanje odluke moderatora o ban-u...
|
Guerini je banovan trajno zbog svog neprimerenog ponasanja.
|
Clan peraZdera banovan na 5 dana zbog neprimerenog ponasanja i vredjanja clanova.
|
Pera Zdera ce biti odsutan 2 nedelje jer ide na zimovanje i jos 2 nedelje da poseti Bob Katz-a
Zbog neprimerenog vladanja, omalovazavanja moderatora i rasprave sa istima BAN OD MESEC DANA!!! |
zoranpopov je trajno banovan nakon sto je nakon nekoliko upozorenja i dalje nastavio sa krsenjem pravilnika oglasavanja.
|
Quote:
|
u skladu sa clanom 5 pravilnika ponasanja DaBeer je dobio trajni ban.
korisnik RetroMan je dobio upozorenje. |
Quote:
Zbog vecerasnjih telefonskih poziva mojih prijatelja, saradnika i kolega, obavestavam forumase da je Banovan DaBeer, a ne DaBear. Ocigledno je da dolazi do zabune, cim mi zvoni telefon po tom pitanju :) Dakle, Vrach nije banovan, jedina slicnost je nick... ;) Vrach je ziv, zdrav, veseo i niko mu nije ucinio nista nazao :mrgreen: |
Clan Baterija trajno banovan, nakon svog prvog posta, zbog sirenja nacionalne mrznje i netrpeljivosti...
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=18005&page=5 |
Clan Dexxy banovan na dve nedelje zbog iznosenja neargumentovanih lazi i nepostovanja moderatora.
Clan Dexxy banovan na 2 nedelje na osnovu http://www.rumski.com/forum/announcement.php?f=82 Pravilnika, sekcija "Clanovi" cl. 4. Moderator ima ovakva ovlascenja, a na osnovu Pravilnika, sekcije "Moderatori" cl. 2 i 3. Poruke koje su bile visak u ovoj temi, a pisane od strane drugih clanova, i odnosile su se na ponasanje clana Dexxy, a nisu vezane za topic, bice obrisane veceras, 06.10.2007. a na osnovu Pravilnika, sekcija "Moderatori", cl.2 |
| All times are GMT +1. The time now is 08:17 PM. |