![]() |
Re: Eurovizija (srp. Evrovizija)?!
Quote:
|
Ova Eurovizija je meni o.k. bila.
Recimo pokazala je o?it trend etno elemenata u glazbi. To danas najvise prolazi, ?ak i u ?e??im glazbenim stilovima. Sve u svemu bilo je zgodnih ?ena, par dobrih plesnih koreografija, i pomalo dobre ukrajinske etno glazbe u ?picama. Zaklju?ak : bilo je jako puno zgodnih izvo?a?ica i plesa?ica heheh |
Quote:
plus, u cemu je stvar sa onim bubnjevima....svaki drugi izvodjac je lupao po istima :lol: |
Quote:
Ovaj etno je u?ao sa davnim pobjednikom Notturno, ili kako se vec zvala ona mislim norve?ka pjesma, koja je meni uistinu bila dobra. Da i ja sam primjetio, svi odreda lupaju po bubnjevima, i staro i mlado :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A jebiga, ?to je previ?e previ?e, neke pjesme su bile takve da bi im i Ceca ili Magazin bile ozbiljna konkurencija u koristenju isto?nja?kih melodija. |
Quote:
ali "etno" melodija a u pozadini rnca ritam... :roll: |
malo je off topic,ali;
Gledao sam skoro hrvatski film "Konjanik". Film je OK,ali vise od toga mi se svidjela muzika.Odjavnu spicu nisam vidio jer sam gledao ***** verziju :( Znate li vi (iz CRO) nesto o autorima/izvodjacima iste :?: btw.muzika je prravi balkanski etno 8) za 10 |
Jel' sad pobjednica ide bez predtakmicenja na Suncane skale?
|
Quote:
http://www.legen.org/o_nama.htm |
Quote:
?to se ti?e neovije balkanske filmske etno glazbe, meni su prehebene one vokalno instrumentalne stvari iz srpske Zone Zamfirove.. Zna li tko podatke tko to izvodi, producira itd?? |
All times are GMT +1. The time now is 09:36 AM. |