![]() |
Quote:
Word ti nije CPU friendly... Najbolji efekat se postize kada povezes Outlook i Word pad u rewire, tada i nema potrebe za Saund Forzom jer impuls mozes da editujes u word padu bez gubitka na transferu Ako budes radio ispravno, imaces svetski sound. evo ja se bas rudim i sve se nadam da ce me neko zapaziti. Mozda postanem i moderator :D |
Haha, outlook.. ovo je ?e??e... :mrgreen: Oggy, sto posto si opi?en...hehe.
|
Takav sam ti ja :D
Posle onog tutorijala o Sx monitoru, i snimanju instrumenata, ovo mi se jedino ucinilo kao logican i dostojan sled rasprave. Ali nije lose, evo i Dusan je imao nesto konstruktivnih pitanja. Nikad se ne zna gde ce covek i sta da nauci :D :D :D |
Ajd' da probam "Voxengo Pristine"...
@MilTon Nisam uspeo da skinem REVOLVERB, braca Rusi ga zakljucali :cry: |
Oggy, hvala ti zaista, stvari su mi sad mnogo jasnije :da:
Negde sam ja to i sam pretpostavljao, jer kad podignem word, outluk mi se gu?io ve? sa tri otvorena impulsna email-a, nikako nisam mogao da uradim po?ten mix. Ve? sam mislio da se tripujem, a nigde nisam mogao da dobijem odgovor, na K-V-R- forumu su me ljudi ?udno gledali kada sam postavio nekoliko pitanja, izgleda da ipak previ?e cenimo taj beli svet a premalo sopstveno znanje. :D :oops: ?elim ti da u novoj 2005. postane? moderator i ispuni? sve svoje snove (uklju?uju?i i ono ?to si mi pri?ao za ?etvorku sa plavu?om, crnkom i krezubom babom koja kuca vrcave nepodob?tine na laptopu :P :lol: ) Sve najbolje, i da mi vi?e niko ne dira Oggy-ja da vam ne bih slao viruse elektronskom ePTT po?tom u te va?e Cubaseve i Word-ove :evil: :mrgreen: Quote:
|
Quote:
Dobro, ima tu nesto... meni obicno pevaci traze hall u slusalicama prilikom snimanja, ali u te svrhe lepo im stavis neki hall sa kartice... Nisam probao Voxengo Pristine Space, ali na Sir se ni malo ne zalim, super mi radi, a Waves IR1 je meni omiljena Wavesova spravica. |
:mase:
:D :D :D Isto je tako bio odusevljen i George Maessenburg kad sam mu otvori oci, oko ovih stvari... Nego jesi li cuo da se vise ne proizvode NS 10 kutije? :shock: Isto tako se i prica da ce da nas bombarduje Nato ako Milosevic ne povuce vojsku sa Kosova... :shock: :shock: :shock: To nece na dobro da izadje... Posebno me brine sto kazu da ce najjace udariti po Zrenjaninu... Nego, sad ozbiljno, cenim tvoje zalaganje da me odbranis i jos me vise odusevljava tvoj smisao za humor :D Idem sutra za BG po RA 500 i na neki sastanak, pa ako si tamo, mozemo na neku kaficu? Izvinjavam se na privatizaciji foruma :oops: |
Pa ako si mislio na mene a ne na ovog super moderatora vampira iznad :twisted: :lol: mo?e, pusti neku poruku na vreme da znam da se organizujem :oops: :wink:
Ina?e ovo da ?e da bombarduju Zrenjanin ako Milo?evi? ne preda sve NS10-ke koje je zaplenio od nenaoru?anih albanskih izbeglica, prvi put ?ujem, dobro da si mi javio :shock: :? Napravi?u taman par tegli impulsnih reveraba za zimnicu, da mi ne ponestane "prostora" dok bombarduju :mrgreen: Room mi i nije neki a bojim se da ?e sve Hall-e da poru?e bombama, tako da ?e nam snimci postati skroz suvi :da: Ina?e pro forme, ajd i neki on topic :lol: Meni je Voxengo-ov jednostavan za upotrebu i najpregledniji. Eto, pa nek se zna 8) |
Super-operater je (otkude?) iz Nis, pa sumnjam da ce naci vreme da skokne na kaficu u BG :D
Ja bih, ako ne zaginem jako veceras trebao da budemu Artistu, negde oko 3, pola 4, pa tamo barem pola sata, pa onda downtown. Treba da se nadjem i sa Mikijem, pa mozes da uzmes i svoj DVD :D Javicu ti se ja vec sutra na SMS off topic: A Plate za "na tanjir"? :D |
Quote:
Ina?e, ve? dobijam uslovni refleks da otvaram impulsni reverb pa plate impulse, bi?e da je neko do sada nepoznato oboljenje. Javi se sutra, zovni i Mikija pa se vidimo. Sramota imamo sto godina a pravimo ovoliki off topic :oops: Idem sam za kaznu da kle?im na kukuruzu u ?o?ku. :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 AM. |