![]() |
Ja sam zaboravio da napomenem jednu stvar: one ocene su moje subjektivne i odnose se samo na distorziju. Sto se drugih gitarskih efekata tice, mislim da Nigel nema konkurenciju. (flanger, mod filter, comp, gate, wah-wah......)
|
NIGEL JE TATA :!: A amplitude i onaj glupi Guitar Rig mu nisu ni blizu...ne mogu ni da se porede...Nigel je posebno dobar za "clean-ove"...
|
Tibifex je dobar , ali ga je Nigel razbio kao zvecku ... Softwerski nista bolje nema!
|
nigel je tata, a tubifex je mama. :mrgreen:
meni je stvarno tesko rec koji je bolji, cak je meni mrvicu drazi tubifex... a rame uz rame im je bluesman (on je dida) od pulsara, s time da bluesman ima oooogromnu prednost, a ta je da ga se moze svirat realtime. ja gitare (kad ne sniman preko pojacala) uvik sniman sa bluesmanom, ali procesirani zvuk saljem samo u monitore a sniman dry ili sniman na dvije trake cisto i procesirano. onda u mixu koristin ili tubifex ili nigel ili bluesman. :roll: |
Bluesman ima mnooooogooo lep tremolo clean...
|
Quote:
:?: |
Quote:
|
Ja na mojoj kartici EMU 1212m koristim Guitar rig i Amplitube, posto su njeni fx-ovi loshi, a DSP-ejcic slab.
Da li postoje neki bolji VSTi koje bih ja mogao koristiti, po vashem mishljenju od ova dva. Izvinjavam se :oops: shto ovako upadam u ovu temu, ali nisam hteo da otvaram novu jer smatram da ni moje pitanje nije takvo da zavredjuje novu temu, a ima neke slicnosti sa ovim o chemu pricate. |
mislim da nema,mozes jos da probas ako nisi simulanalog guitar suite koji je free i guitar combos (koji je opet guitar rig)
ostale simulacije su prilicno lose... |
Imam guitar suite i u nekim stvarima zaista je bolji od Guitar riga (ima ostriji i definisaniji zvuk, ne mulja), posebno ima dobre klinove i odlican je za blues sound. :cool2:
Hvala na odgovoru! |
All times are GMT +1. The time now is 07:13 AM. |