![]() |
mix jbt :)
|
Eon... sto si se ti zamjenio sa Sumanutim? :lol: :lol: :D
|
Eh, MD3... I ti si nasao sa cim ces da masterujes :wink: . Pa to ubija koliko je dobro, ali i ubija koliko je skupo. Ja hteo da ga kupim, dogovorio se sa M. Vucenovicem i u zadnjem trenutku ustuknuo... Ipak je to mnogo para. Ali, ako malo pojeftini, to mi je prva investicija. Po meni bolje radi od hardverskog TC Finalizera.
p.s. Lepa ideja da se na konkretnom primeru malo razmene iskustva. Bravo! |
Milton:
Quote:
Nisam nikada osetio ovako mocan multi-band kompresor.Pri najmanjoj akciji cujes promene i uvek zvuci jako "muzicki". EQ je odlican,jako cist. S druge strane nisam mogao da verujem da nigde ne mozes da mutiras band-ove,niti da ih cujes solo !?!?!? Niti vizuelno da vidis koliki je gain reduction pri kompresiji nekog band-a !? Toliko skup a da nema te banalne opcije!? Procitao sam 2-3 puta manual i istrazio sve,ali nema... ako neko zna gde se sakrila ta opcija,neka mi javi :lol: I najzad,samo 3 band-a ! To mi nije bilo dovoljno da uradim ono sto sam zeleo,a to je da deo srednjih frekvencija ostavim nekompresovane.Da sam ipak ih ostavio nekompresovane,falilo bi mi u gornjim frekvencijama 2 band-a a imam samo jos jedan na raspolaganju. Imam predosecaj da veoma brzo ce izbaciti MD4 ... to ce da bude mozda 100-200 evra skuplje,ali se isplati ... i to bih uzeo. |
Milton:
Quote:
je 800$ tj. oko 600 evra ! :wink: Za plug-in nema troskova slanja,carine,transporta... dobijes aktivaciju putem e-maila... i cao! Zar ne? |
Quote:
|
Gianfranco, na zalost, na vise stranih sajtova sam trazio MD3 i uvek su mi odgovarali da to nije verzija za download, vec je salju u kutiji. Sto se tice cene, mislim da je Misina cena od oko 700 Eura, sasvim OK. Za sada, sto ti kazes, dok ne izadje MD4...
|
700 eura nije strasno!
Ma mogu oni da ga salju kako hoce...Uzme tvoj prijatelj iz Amerike.Zadrzi kutiju kod sebe (moze da cuva salvete u njoj :lol: ) a tebi posalje broj za aktivaciju.Naravno,ti njemu posaljes 600 evra koliko je on platio. Evo tek sada sam saznao da ima i MD5 :lol: |
Naravno sve su to delovi tc m 6000 post ..... koji oni polako pustaju na po co ..... postoje odavno ......
Pozdrav |
Onaj original mp3 zvuci kao da je vec dupli mp3 (ili je lose mixano). Ne znam sta bi se sa tim radilo... Mozda je to caka takmicenja, napravi da mp3 zazvuci lepo :D Da ne govorim da opet mora da se napravi mp3 da bi se vratilo na web...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:10 PM. |