![]() |
Quote:
btw.Idvi,ne znam ko su ti likovi,tako da mozda i nisam u pravu,ali ni u jedan pravi studio nikada nije usao virtual guitarist...Pc i nije bitan,neki i dan danas rade na Atariju,to je nebitno,ali ako nemaju hardverske procesore,mixer,ne snimaju prave gitare,veruj mi da to i nije studio...to ja imam u spavacoj sobi. |
Quote:
|
Da, a tako mi nesto i lepse, VINTAGE varijanta- miksujes sa 35 na 2 u realtimeu :) , a kontam da je isi kvalitet, snimao jedan po jedan kanal, pa renderovao, ili snimio sve odjednom u WL
|
Na kraju se sve svakako i svodi na 2 kanala bilo jednim ili drugim putem :)
|
Quote:
|
Po meni je prednost prebacivanja u wav i zbog preglednosti odnosno vizualizacije na kojoj je lakse raditi kompresiju i druge efekte.
|
Ja takodje sve prebacujem u wav kad sam siguran da je sve dobro odsvirano..ali opet za svaki slucaj sve midi trake cuvam sve dok ne zavrsim...nikad se nezna..mogu zatrebati...a bubanj mi do samog kraja ostaje u midiju..on mi je najkriticniji i uvijek ima nekih izmjena.
|
Quote:
|
Stavi tri VST instrumenta ...... neki duzi impuls preko SIR na send ..... posalji par kanala na taj send ........ otvori novi instrument i dok sviras taj novi preko klavijature ..... pusti ostale kanale i snimaj ....... pa ces da vidis
|
Nemoguce je snimati sa ukljucenim Sir-om...probao...kasni brate.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:52 PM. |