Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Predlog - Electronic SubForum (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11084)

puRe 10-04-2005 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
Quote:

Originally Posted by Eon
Quote:

Originally Posted by zvincic
Quote:

Originally Posted by Eon
Insistiram, ako se bude otvaralo za gitariste mora i za nas :!:

:wink:

eh dr.ru, sta sam ti ja rekao :roll:

:?:

zar nije bolje da forum ostane ovakav kakav je, tj. da se bavi OPCENITO produkcijom.

Gitarski podforum....elektronika....zatim ce doci basisti kako i oni zele svoj...pa ce se naci uvrijedjeni bubnjari...zatim klavijaturisti...itd itd.
uskoro se forum pretvara u megalomaniju koja ima veze sa svim samo ne sa onim sto je predstavljao u pocetku.

nisam dugo tu ali ne bih volio da se to desi ovom odlicnom forumu jer upravo se to desilo na jednom drugom forumu koji aktivno pratim gotovo 2 godine. a sve je krenulo board po board.

keep it simple

manje je vise, rekli bi mi muzicari :wink:

u potpunosti se slazem.....

Eon 10-04-2005 09:56 PM

ok je i meni :wink:

lesha 10-04-2005 09:58 PM

uvek mozemo da otvorimo temu tipa "kompresija kick-a u elektronici" pa da razglabamo do mile volje :wink:

puRe 10-04-2005 10:01 PM

samo da dodam da se pod gitaroskim forumom misli vise na podtemu snimanje gitara i produkciju gitaroski orijentisanih pesama....naranvo, bice dozvoljeno i pricanje o gitarama :)

Eon 10-04-2005 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
samo da dodam da se pod gitaroskim forumom misli vise na podtemu snimanje gitara i produkciju gitaroski orijentisanih pesama....naranvo, bice dozvoljeno i pricanje o gitarama :)

jel to znaci da se otvara gitarski forum ili nisam dobro skontao ?

puRe 10-04-2005 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
Quote:

Originally Posted by puRe

jel to znaci da se otvara gitarski forum ili nisam dobro skontao ?

moguce (ako uspemo tehnicki) da ce to biti podforum produkcije...na taj nacin bismo i elektronicare mogli

Eon 10-04-2005 10:13 PM

mozemo otvoriti lepljivu za elektronicare, za gitariste itd. pod produkcijama

dr.Ru 10-04-2005 10:19 PM

razmisljamo o tome.
Zvincic je dobro rekao: manje je vise :!:

OFF 10-04-2005 10:58 PM

MA BRE, do kad vise DJ ovaj, DJ, onaj,
:rotfl: :rotfl: :rotfl: sklanjajte te elektrase sa foruma:rotfl: :rotfl: :rotfl

Nemam , odredjen stav po pitanju ovoga, ali bi svima pomoglo ako moze da se omoguci neka vrsta pretrage na forumu.

Eon 10-04-2005 11:18 PM

Ma ustvari i ovo je previse, sto se mene tice dobro je ovako nema potrebe za preterancijama

All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM.