![]() |
Quote:
- To znaci da ko ima Poco Element moze samo da **** :evil: |
sad sam skuzio da postoje MK1 i element, ali mi vise nije jasno koju kartu ja imam. Kupljena je prije 2.5 godine u bundle/u sa RME DIGI 96/8 PST kartom.
|
Re: PowerCore PCI mkII - Internal Power!!!!!!!!!
Stari Poco ostaje kod tebe a novi platis nesto oko 740eura
|
Ne, doplata za taj bundle je 430E, kao i za starije varijante Full PCI powercore. Doplata za Element je 630E. Kao sto i pise na sajtu:
The dealer then goes to the TC upgrade site and enters the required data ? code and serial number of the new card. The dealer sells you a PowerCore PCI mkII card at the corresponding upgrade price. PCI ?430/$499 and Element ?630/$799. |
mene je dosao s dopremom oko 500Eura. Super deal. Ovaj novi je jaci za 50% i ima 4 plugina koji PCI MK1 nema. CHaracter je jedan od njih i stvar je najoybiljniji konkurent za mojih top 5 plugova ikad. Nemam pojma sto tocno radi, ali radi. Neka mjesavina excitera, multiband expandera, saturatora i brickwall limitera, sa svega 3 knoba.
Dyn EQ je takodjer u tom bundleu. imao sam puno muke da ga namjestim i jos se ne osjecam najugodnije kada moram nesto iz njega izvuci, ali stvar radi korektno, osim sto su sucelje mogli malo intuitivnije zakopat.. Filtrator je jako dobro izveden dual filter. Nesto slicno postoji u native varijanti, ali ako se onog nativca dobro sjecam, ovaj mi zvuci drugacije i punije (onaj drugi nisam dugo imao instaliran). De noiser. Fingerprint based plugin koji mi bas i ne treba cesto. Probao ga i radi jako korektno. Sve u svemu OK deal sa znatnim profitom sto se DSPa tice, a samo ova 3 plugina koja koristim redovito (character, filter, dyn eq) pojedinacno dodju vise od cijene upgradea. |
Koliko je najbolja cena za nadogradnju sa Powercore Element na MKII ?
Gotovo,vec sam narucio... ne obavestavajte me,ne zelim da se kajem :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:03 PM. |