![]() |
nadam se da saljete u inozemstvo :lol:
|
samo pazite na dizajn i tekst ....ali ja bih voleo jednu u svakom sluchaju
|
Bilo bi dobro kad bi se napravila jedna, kao uzorak i da se to moze videti ovde na forumu...onda bi se drugacije razgovaralo... :wink:
|
Kad krenu,imajte me u vidu.
Nosit cu je i radit reklamu rumskog besplatno. |
Quote:
a stampati jedan komad je besmisleno.... |
Quote:
|
Majice? Moze :-) Odlicna ideja... Jednu crnu i jednu belu :!:
Do duse, bio bih impresioniran kada bi se odstampale boxerice "Rumski", he, he... :oops: :lol: Bila bi opaka fora... 8) Kupio bih 12 komada, za svaki mesec po jedne, podrazumeva se... :D Salu nastranu... Ovo za majice je sjajno!!! Uradite to sto pre!!!! Penthouse Band je upravo stampao majice i pohvalili su mi se da su nasli O.K. majice po nekoj niskoj ceni... Ako hocete, pitacu gde su to uzeli... |
Quote:
__________________________________________________ ___ I ja sam za majce! Ali meni uzmite neku usku lijepu tako da se vide misici na kojima radim trenutno. 8) :D Necemo valjda one najobicnije siroke majce (koje ja koristim samo za spavanje...)? Hocemo lijepe, kvalitetne, uze... oblikovane.... hm? A moze i bokserice zenske... i to u raznim bojama, naravno, podrazumijeva se ... :D |
A tange bre?! :D
|
Verujem da ce se Branislav, sudeci po slikama, opredeliti za siroke majice :-)
To bi i meni odgovaralo, s obzirom na to da nemam bas izrazitu zelju da nekoga uplasim svojim misicima... :D Moze zenske uske majice, a za ljude mog kova siroke... Daj Anita... pa zamisli mene, coveka koji moze uspesno da se sakrije iza saobracajnog znaka, u majici uz telo :-) |
All times are GMT +1. The time now is 10:32 PM. |