Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme.... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10911)

Altek 24-03-2005 10:07 PM

Zadnjih nedelja italijanski Acid Jazz iz sredine devedesetih.Ne mogu da verujem kako sam sa lakocom prelazio preko svih tih sjajnih stvari u vreme kada su ih izbacivali.Valjda sam mislio da zabari ne mogu da se takmice sa Britancima ili Amerima....Uglavnom, preporuka - Gazzara - Can't Hide Love.

ProkDu 24-03-2005 10:27 PM

Jamiroquai - A Funk Odyssey (Album)

SUB FOCUS - X Ray (rockaj, snimaj)

udjite:
http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=2968

acaradio 24-03-2005 11:32 PM

1. Pesme: Turin Brakes - Painkiller (2003), Feist - Inside And Out (novo)

2. Sto se tice albuma, odskora sam nabavio album "Odessa" od Bee Gees iz 1969.....jurio sam ga 100 godina.

3. Odlepio sam i na Led Zeppelin dvostruki DVD, izvanredni snimci, odlicni nastupi (ima i onaj legendarni crno-beli snimak sa danske televizije iz 1969)...to sam gledao do sada bar 5 puta.

puRe 24-03-2005 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by acaradio
2. Sto se tice albuma, odskora sam nabavio album "Odessa" od Bee Gees iz 1969.....jurio sam ga 100 godina.

odlican album.......moracu da ga iskopam jer ga dugo nisam poslusao.....

ridge 25-03-2005 01:55 AM

Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian su dva diska koja ne izlaze iz cd-a , ne mozete ni zamisliti kako je dobro!!!
Daje cudan filing kakav mi muzika do sad nije nikad pobudila.

Zid 25-03-2005 08:01 AM

uh..ja sam ovih dana u fazonu navijackih himni....naime,radim himnu za jedan nogometni klub pa mi se u autu i kuci samo himne vrte......napravim mali izuzetak pred spavanje i pocastim usi sa Stingom ili Floyd-om.. :drunk:

ANITA 25-03-2005 09:40 AM

Quote:

Originally Posted by ridge
Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian su dva diska koja ne izlaze iz cd-a , ne mozete ni zamisliti kako je dobro!!!

Daj mi please tocan naziv toga pa da probam nabaviti. :!:
Ja inace obozavam npr. shakukachi flautu (koje se koriste u zen-budizmu kao sredstvo za meditaciju cak! kao i sitar... )... i nabavila sam i samplove (native american flutes)... i htjela ih uklopiti u svoju glazbu... ali ne ide... rastimane su! Ali smislit cu nesto... pa ces onda slusati i mene :wink: .
Ma salim se.. :D Daj mi tocan naziv...

puRe 25-03-2005 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Quote:

Originally Posted by ridge

Daj mi please tocan naziv toga pa da probam nabaviti. :!:
Ja inace obozavam npr. shakukachi flautu (koje se koriste u zen-budizmu kao sredstvo za meditaciju cak! kao i sitar... )... i nabavila sam i samplove (native american flutes)... i htjela ih uklopiti u svoju glazbu... ali ne ide... rastimane su! Ali smislit cu nesto... pa ces onda slusati i mene :wink: .
Ma salim se.. :D Daj mi tocan naziv...

Anita, toplo preporucujem da poslusas Stephana Micusa...on radi muziku sa "redjim" instrumentima (razne citre, shakuhachi, duduk, sattar, sitar, perkusije, itd...), ali na potpuno svojstven nacin...ako hoces, mogu da ti posaljem neki odlomak da cujes...

odlicna meditaciona muzika...

ANITA 25-03-2005 10:10 AM

Ok, moze. Mozda me natjera da se pocnem vise opustati.... A svi znamo da bi mi trebalo. :wink:

Ma ustvari nemoj slati... skocit cu sad do cd shopa pa cu tamo poslusati i kupiti ili skinut sa "magarca" ako nema....

Cini mi se da mi treba malo edukacije za tu vrstu glazbe.... volim je... a uopce ni ne znam izvodace ni nista.... Pouci nas Pure!

I preporucite mi neku sa takvim "cudnim" instrumentima, ali da je ritmicna da mogu plesati uz nju (trbusni ples npr.).... znaci ne meditativna.... Jel ima sto takvo, Pure?

ridge 25-03-2005 10:21 AM

Tacan naziv je " Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian" :D

Za trbusnjake preporucujem Misirli Ahmet

All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM.