![]() |
Zadnjih nedelja italijanski Acid Jazz iz sredine devedesetih.Ne mogu da verujem kako sam sa lakocom prelazio preko svih tih sjajnih stvari u vreme kada su ih izbacivali.Valjda sam mislio da zabari ne mogu da se takmice sa Britancima ili Amerima....Uglavnom, preporuka - Gazzara - Can't Hide Love.
|
Jamiroquai - A Funk Odyssey (Album)
SUB FOCUS - X Ray (rockaj, snimaj) udjite: http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=2968 |
1. Pesme: Turin Brakes - Painkiller (2003), Feist - Inside And Out (novo)
2. Sto se tice albuma, odskora sam nabavio album "Odessa" od Bee Gees iz 1969.....jurio sam ga 100 godina. 3. Odlepio sam i na Led Zeppelin dvostruki DVD, izvanredni snimci, odlicni nastupi (ima i onaj legendarni crno-beli snimak sa danske televizije iz 1969)...to sam gledao do sada bar 5 puta. |
Quote:
|
Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian su dva diska koja ne izlaze iz cd-a , ne mozete ni zamisliti kako je dobro!!!
Daje cudan filing kakav mi muzika do sad nije nikad pobudila. |
uh..ja sam ovih dana u fazonu navijackih himni....naime,radim himnu za jedan nogometni klub pa mi se u autu i kuci samo himne vrte......napravim mali izuzetak pred spavanje i pocastim usi sa Stingom ili Floyd-om.. :drunk:
|
Quote:
Ja inace obozavam npr. shakukachi flautu (koje se koriste u zen-budizmu kao sredstvo za meditaciju cak! kao i sitar... )... i nabavila sam i samplove (native american flutes)... i htjela ih uklopiti u svoju glazbu... ali ne ide... rastimane su! Ali smislit cu nesto... pa ces onda slusati i mene :wink: . Ma salim se.. :D Daj mi tocan naziv... |
Quote:
odlicna meditaciona muzika... |
Ok, moze. Mozda me natjera da se pocnem vise opustati.... A svi znamo da bi mi trebalo. :wink:
Ma ustvari nemoj slati... skocit cu sad do cd shopa pa cu tamo poslusati i kupiti ili skinut sa "magarca" ako nema.... Cini mi se da mi treba malo edukacije za tu vrstu glazbe.... volim je... a uopce ni ne znam izvodace ni nista.... Pouci nas Pure! I preporucite mi neku sa takvim "cudnim" instrumentima, ali da je ritmicna da mogu plesati uz nju (trbusni ples npr.).... znaci ne meditativna.... Jel ima sto takvo, Pure? |
Tacan naziv je " Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian" :D
Za trbusnjake preporucujem Misirli Ahmet |
All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM. |