cevap |
18-03-2005 09:42 AM |
Quote:
Originally Posted by puRe
one manje varijante su verovatno bazirane na Shuttle plocama koje su pretezno namenjene varijantama za dnevnu sobu odn. nesto sto pusta filmove i muziku.....
Ti "DAW"-ovi su namenjeni korisnicima YuMIDI-ja (za ovo ce me lincovati cevap) ciji su prohtevi.....pa moze se reci drugaciji.......ako hoces pravi DAW kontaktiraj Divinera za konfiguraciju ili Digital Cave-a za rack racunare namenjene DAW-u (za 2000 evra koliko si naveo kao cifru mozes uzeti 64-bitnu konfiguraciju baziranu na Athlon 64 FX procesoru ako se ne varam)...
same konfiguraciije su napravljene tako da izgledaju dobro na papiru (neka mi neko da dobar razlog zasto je uredjaju za live svirku potreban dual layer dvd rezac), ali je odnos cena-kvalitet [pretpostavljam] uzasan (kao i kod svih YuMIDI-jevih proizvoda.....cisto moje misljenje).....
|
Hehehehe, ma nece te cevap linchovati. :lol:
Da se razumijemo, zlaya je dugo vremena u onom poslu i zna najbolje shta i kako treba. Covjek zivi od onoga i naravno gleda da zaradi. Svi bi se mi isto ponashali.
Za potrebe zive svirke mislim da je onaj sistem 100% u redu. Potrebe narodnjaka i "ostalih" su jako razlichite. Narodnjacima treba mnogo manje. Aranzer je danas sa svojih max 64 mb memorije nedovoljna sprava za zivu svirku. Kad uzmete u obzir da pristojan zivi bubanj uzima barem 32 MB, a gdje su bas i gitare, pa "tepih" stringsa, sve ce vam biti jasno. Na drugoj strani, na PCju moze da stane ogromna kolichina semplova koja se putem cubase, giga sudija, fm7 i slichnih programa, preko klavijature moze vuci iz PCja, i onda to zvuchi fenomenalno. Neuporedivo u odnosu na zvuk iz samog aranzera.
Zlaya je upravo upotrijebio ono malo shuttle kucishte zbog transporta, jer se dosta opreme tegli na svirku.
Da sam ne spremam sebi takvu jednu konfiguraciju mozda bih razmishljao o nabavci onog njegovog sistema.
|