Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   DYNAUDIO BM5 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10809)

Oggy 18-03-2005 09:53 PM

Ma nema potrebe za dramom. Znam kako radis, vec sam ti rekao off line sta ti zameram, a sta mi se svidja... Snimite bubanj tamo, odnesi kuci, zavrsi komplet programing i onda komp u studio pa ga smixaj. Mozes da postavis aranzman grubo kod kuce, a tamo malkice to ispeglaj i konsultuj se sa nekim "domacim" oko slusanja i odnosa, tako da ti ne treba preko 3 sata da to odradis u dobrim uslovima. Naravno, slobodno ga i masteruj, jer te to kosta 15 Evra, sto nije nista posebno za to. Ja licno ne znam da li bih radio nekom mastering za 15 E... Pre bih dzabe. Znaci, za 100-tinak evra, zavrsavas posao i to odlicno.

ANITA 18-03-2005 10:01 PM

Jelda da je to jako povoljno?!! :D I meni se cini!! :D Samo da se uvjerim da to rade dobro za moj zanr odnosno da uzmem nekoga tko je bas na tako necem radio... mislim da znam i koga (al nije iz tog studija -to cu onda dvostruko platiti.. hm)...

Shot mi se ponudio izmiksati doma pa u Morris studiju (placam samo vrijeme tog studija).... pa cu to ako mi nece ici. RAdije shotu nego nepoznatima.. a jos bi ga i gledala da ucim.

Ustvari, nisam se toliko zabrinula za ovu stvar... nego u planu imam jos jednu drugu gdje ce kasnije ici vokali i to na moj nacin... (neobican)... puno vokala koje pjevaju gotovo cijelo vrijeme u primi i terci (ili skok na kvintu) sa backovima u akordima... itd.. itd... Ustvari to mi izgleda kao too much posla..
Aha, nisam rekla! Imam opet rok pa me lagano panika hvata! uzzzzzzas... zato sam malo tak napeta oko sveg... :?

Max 21-03-2005 04:27 PM

Neces imati problema zato sto je u drugom studiju Genelec ..... ako zvuci dobro i na jednom i na drugom ..... onda ste sigurno dobri ...... ipak su i jedan i drugi negde svetski standard .....

dakle bez brige ........

pozdrav

dlukace 11-02-2009 03:35 AM

Re: DYNAUDIO BM5

dynaudio 2/8 + nad-ovo pojačalo u audio artu i ja blejim ko tele jeb... blejim i ni sam ne mogu da vjerujem kako to prokleto dobro zvuči-naspram msp5 je ovo svemir! ta kombinacija dođe oko 7500 kn a kome nije dosta basa uzme 2/10 i guta bas na veliko....je da je to hi-fi kombinacija,ali pere ba? dere!

bukajenauka 11-02-2009 08:45 AM

....Josh jedan glas definitivno za Dynaudio...chak je stara kult pricha da u stvari pasivni Dynaudio monitori su vishe "pro" nego aktivni, jer navodno, dynaudio nije bash neshto mnogo dobar sa ugradnjom pojachala...btw...chekirao sam bm5 p jednom...no ne dovoljno dugo pa se ne usudjujem nishta rechi, ali svakako bih ih menjao umesto Alesis:confused:

...Anita....snimao sam bubanj, pre jedno dve godine u shishmishu...U stvari je samo jedna soba za snimanje bubnja a dve rezhije okolo...Svakako bih izabrao plavu rezhiju, automatski chesh biti tretirana mnogo ozbiljnije(bastard/buisniss trick)...he he+ dobri pre ampovi+ iskusniji producent(gazda)...ps....vidim da su maknuli konzolu sada

STUDIOTON 11-02-2009 02:16 PM

Gde nadjoste samo ovu temu i to pocetak 2005-te godine :confused: ..

dlukace 11-02-2009 10:13 PM

zar ne vidi? da je 4.30 ujutro!:wink:
ma pio sam neku čudnu spr?enu kavu iz getroa i sjeb... mi mozak pa jo? slabije funkcionira...

OFF 12-02-2009 12:12 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 234720)
Gde nadjoste samo ovu temu i to pocetak 2005-te godine :confused: ..

Jes' vala....sad ce svi da znaju da sam imao Alesise:D....

STUDIOTON 12-02-2009 06:54 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 234829)
Jes' vala....sad ce svi da znaju da sam imao Alesise:D....

A ko nije .. ja se secam perioda ..2003-04 .. kada su se oni masovno kupovali .. i one price. . to su odlicni monitori,na njima se sve cuje .. pa onda koliko je A bolji od P i slicne zajebancije . haha .. secam se kako si ih hvalio :rotfl:

lesha 12-02-2009 09:30 AM

hehe, jos jedan od bivsih vlasnika :D

All times are GMT +1. The time now is 02:34 PM.