![]() |
Quote:
|
joooojjj ....nemoj molim vas .....
radio sam album godnu dana ...... koji je postovan tamo ..... neuhvatljivo slusanje ....... i na kraju ...... ne znam da li da se pojavim na promociji ....od sramote..... svi ce naravno da kazu .....ti si kriv ...sto si pustio ...... nemojte ljudi .....evo ja cu dzabe ....bolje ...za dobrobit muzike .... pozdrav |
Quote:
|
Uradicu i jedno i drugo .
|
Jos nesto ... ako nisam dovoljno jasan : mene iskljucivo zanima sta ce se desiti sa mojim buducim snimkom , jer mogu da uporedim kakav je sada i kakav ce biti posle , zakljucke donosim samo u odnosu na svoj snimak - njegov zvuk pre i posle masteringa .
Da li ce i kakvu opremu upotrebiti , ko ce na tom raditi , sta su ( i kome ) masterovali , sta ce mi ko na to sve reci , itd , itd , itd - ne zanima me . Slusanje snimaka koje su masterovali drugi moze jedino da me uveri da oni znaju da rade svoj posao , u sta ne sumljam i sto me u krajnjem slucaju i ne interesuje ( nisam znatizeljan ) . Hvala na razumevanju . |
iz tvog posta mi se cini da ocekujes cuda od masteringa..
najvaznije je da se mix odradi kako treba, mastering je vise za nijanse.. |
Quote:
|
@lesha
Ne ocekujem cuda : sta cu dobiti to cu cuti , dok ne cujem to sto dobijem , o tome ne razmisljam . |
Quote:
@Max Tako velikodusnu ponudu ne mogu odbiti ( tim pre sto je za dobrobit muzike ) . |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:59 PM. |