Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   MWV - EMF (preview) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10536)

ProkDu 19-02-2005 12:47 PM

Odlicno. Ja bih samo ubacio neke detalje koji bi zaokupljali paznju tokom vokala. I mozda bih stavio kraci kick sa basom, to bi mislim bilo efektnije. Inace :D .

dr.Ru 22-02-2005 11:25 PM

matori, konacno sam preslusao na pravi nacin.
Zaista je dobro :!:
samo malo kompresije na groove i odlicno :!:

Boskovic 24-02-2005 01:10 PM

Nije loshe mada mozda mu fali malo vishe "dimenzije", upechatljiviji groove, i klavir mi se ne svidja.

tillco 24-03-2005 02:30 AM

Preslusao /doduse s' mesec dana zakasnjenja/!
Ja inace, u biti, ne volim ikoga da kritikujem... Jednostavno cu ispricati sta sam cuo u ovoj pesmi i iznecu po koju zamerku i hvalu a sve u dobroj nameri.
Generalno mi se zaista jako svidja. Rekao si da je aranzman malo prenatrpan? Ne bih rekao: odmereno, dovoljno dinamicno, tecno i neopterecujuce...Forma je takodje prirodna i prilicno efektna. Pohvala.
Bubanj bi trebalo malo procesljati: noga je tupa, ceo set je nekako bledunjav
a mogao bi veoma lako poneti pesmu u next level...U akciji postoji rupa od par taktova negde u trecoj cetvrtini...Umetanjem novog ili citiranjem nekog od postojecih motiva ces to veoma lako popuniti...ti si to lepo primetio i uveo akusticnu gitaru na dobar nacin /ali ces je morati ponovo usnimiti jer je, da prostis, neprijatno rastimovana/ ali ona svojim tembrom dosta odudara od okoline. Resenje je, po meni, u boljem panu i sasvim diskretnom reverbu - tako ce se povuci malo unazad...Klavir je veoma lepo provucen, jako mi se dopada, bas je onakav kakav treba da bude...E, sad...u onom delu pesme gde si uveo akusticnu gitaru - klavir je
suvisan! Tu je problem i rupa koju pominjem: resi to uvodjenjem neceg treceg...hiljadu je nacina.
Glasovi su odlicni...i /ukoliko bas ne cepidlacis/ snimanje na boljem mikrofonu je cisto gubljenje vremena /eventualno cura ponovo, mada to mozes resiti u miksu/...
Jedna od boljih stvari postovanih ovde...

Zid 24-03-2005 07:21 AM

Kvu sta koristis za glas...koji mic,koji preamp...itd? Nema me puno u ovom zanru muzike,ali mi je skroz OK. Glas me interesuje..

kVu 24-03-2005 11:23 AM

za ovo ?

verovao ti ili ne.. sennheiser 5032P blackfire (inace vokalni stage mic, kondenz) i m-audio audiobuddy preamp... ;)

ali za stvarno ozbiljna snimanja imam neke svoje favorite :)

Max 24-03-2005 03:07 PM

evo poslusao ......moram biti kritican .....zvuk je mozda nesto najbolje ovde ....mada i na tome treba raditi ...... bas se ne slaze sa nogom ....groove ...? ... koji groove ....to ne postoji ....to je najveca mana ....engleski je sramotan ....bolje da je bilo na srpskom ....fale prateci na zenskom vokalu ....... opet nema gruva ......

suska ...ako nema groove ...nema ni smisla .....

ipak cu ostati pri tome da je najozbiljnije sto sam cuo ANITA

da ....u cemu je fora sa skroz rastimovanom gitarom ...... ?

ovo je suuuper demo koji treba da pruzi informaciju o idejam kompozitora......

pozdrav

kVu 24-03-2005 06:05 PM

hvala :)

nazalost, tako je to kada budala (koja ne zeli ni da cuje da rapuje na srpskom) hoce da istera svoje.. ja se tu mnogo ne pitam

gitara.. ne pitaj, bila gomila ljudi u studiju, dovatili gitaru, na brzaka ustekali mic i vozi.. uzas

ali, evo uskoro cu da zavrsim nesto gde se niko nije mesao pa cemo da vidimo...

Max 24-03-2005 06:10 PM

jako mi je drago sto si kritiku shvatio pozitivno .... jer je tako i zamisljena ..... to sto ja ne umem da to lepse kazem .....

kad sam procitao svoj post shvatio sam da je bio malo pretvrd .......

radi na groove .....to fali ....pesma mora da te tera da se mrdas.......

zvuk je manje vise ok ....za to ne moras mnogo da brines

pozdrav

DADDY Z 24-03-2005 07:25 PM

Meni je uglavnom OK...i ne smeta mi sto je gitara rastimana ili sl...zamenio bih klavir nekim prljavim rhodes pianom i definitivno nabacio jos nekog ritma preko ovog postojeceg...engleski ne vredi komentarisati ali je vokal ok..eto..mozda ubaciti malo scratcha ili nekih shakera/slicnih suski i to bi bilo to...
treba nam zdravog hip hopa definitivno...

All times are GMT +1. The time now is 12:48 PM.