![]() |
Vec sam rekao da nemam pojma kako se dobro vino pravi, ali kad ga kusam cesto pogodim je li bas dobro ili nije. Doduse u slusanju muzike uzivam svaki dan, a u vinu uglavnom samo prigodno.
Meni ovdje i melodija i emocija ima za izvoz. 21. prosinac je vjerojatno kvalitetnija, ali mi kao profesionalnom slusatelju muzike izgleda previse tuzna, nocna je po mom ukusu, relaksirajuca, kao knjiga sa sto prica. |
Evo ovako, sada sam i ja konacno "normalno" poslusao...
Uglavnom mi se sve svidja....ono sto ipak odaje semplove je preterana upotreba onih slurova (ili kako bi to vec bilo na "nasem") koji svaki put zvuce isto (zato sto su semplovani jelte)...ovo sam primetio u poredjenju sa "zivim" kompozicijama kod kojih je to daleko manje u upotrebi (kod ansambla)...ovo se odnosi na All for you... Druga primedba je produkcija...sve mi je nekako bucno (za klasicnu muziku) i sam dinamcki opseg mi je manji nego kod "pravog" orkestra...(da se drugacije izrazim - manja je razlika izmedju tisih i glasnijih delova)... Ovo su uglavnom sitnice.........stvarno je odlicno odradjeno... edit: jos uvek nisam siguran za ovo drugo....ovo sve pisem posle nekog mixanja tako da vise ni sam ne znam... :? |
povlachim rech!!!
kada su emocije u pitanju teshko je ponekada otkriti shta je u pitanju :) mene je ustvari smorilo to shto ovo previshe kratko traje ... preslushao sam josh nekoliko puta i skapirao sam o chemu se radi ... taman upadnem u tok pesme i sve mi se prekine i onda jelte postanem nezadovoljan :shock: |
Quote:
DINAMICKI OPSEG - je jednolican jer ustvari odgovara emociji pjesme. Nego te vjerojatno buni to sto sam koristila "krive" instrumente. ODnosno trebala sam uzeti neki CHAMBER a ne orkestar. Ali nisam imala takve samplove tad, a sad mi se to vise ne mijenja. Uskoro cu ti poslati nesto gdje sam STVAAARNO postigla dinamiku kakvu do sad nisam uspjela sa samplovima. |
Quote:
Ti meni govoris o tome da nedostaje emocije u pjesmi u kojoj niceg drugog ni nema sem emocije! :D Ja, dragi moj Sumanut imam dovoljno kompleksan um da uspijevam obratiit paznju i na boju instrumenta i na emociju pjesme. Nema tu ILI. Iskrenost?!! Sto je uopce iskrenost? Necije trenutno stanje? NEciji trenutan stav? SVe sto nekom padne na pamet je iskrenost? Drugi dan je iskrenost nesto drugo? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Drugim rjecima...ako prosto neko ne razumije ono sto radis, onda ili mu potanko sve objasnis, ili budes sretna zbog njega i njegovog neznanja (jer kada ne razumije sto sta, vjerovatno sa tim nema ni problema). Sto se tice programiranja, u pravu si...u tvom slucaju to nije pravi termin. |
A, da, tocno! Ja burno reagiram i to je tako! Kazem svakakve grozote u afektu.... znam... tako sam izgubila mnoge prijatelje tijekom svog zivota. I sto da kazem na to?! Jedino kako da to ispravim je svim drugim sto im pruzam inace. Valjda je to dobro vece od zlog.
Dobro je znati da imam dane kad sam izvan sebe i mozda mi zabraniti tih dana da dolazim na forum. :roll: Obavijestit cu administratore da mi svakog 8-17.og u mjesecu onemoguce dolazak ovdje. Do tada, slicica ratnice dovoljno govori. Ovo je samo MOZDA sala. Sto se onog sveg tice! Bilo je jutro.... ne volim jutra.... blago receno... Znaci poanta je kao sto sam rekla ne zanima me kome se svida kome ne... ali ne mora me onaj kojemu se ne svida o tome obavjestavati jer nema nikakve svrhe osim da me u osjetljivim momentima razljuti. Mene cjelokupna ta svijest sugeriranja totalno zivcira. Joj, ja bi ti ovdje gitaru umjesto klavira, a umjesto truba bi violine itd itd.... Pa pobogu, ono sto radimo je valjda izraz nas samih a ne nekakvih slucajnih tvorevina pa mi se slucajno ucitala truba umjesto violoncela jer je.. ne znam... netko slucajno kliknuo.... Ne volim sve te stvari. Mnogi ce reci da se trebam priviknut na to sve.. bla, bla... Ma sve je to ok. Trebamo se mi na mnoga sranja u zivotu priviknut. Ali ja samo iznosim svoje misljenje. Nikoga to nece sprijeciti da iznosi svoje. Dati nekome priliku da te komentira je za mene velika stvar! Zato sam to napravila ranije svjesno i pazljivo! A ne ovako usput ovdje gdje se svi samo pravimo pametni jedni drugima. Stavila sam kao avatar ratnicu tako da znate da sam sada u ratnickom raspolozenju. :D Izbrisala sam tamo djelove koje sam izrekla u afektu. Nikakve svrhe od njih ionako. |
vidi anita ... pokushaj da razumesh ... preslushao sam pesmu ... i kada se zavrshila moj utisak je bio ... bezveze ... ne znajuci zashto ... posle sam preslushao josh koji put i shvatio da je bezveze to shto prekratko traje a ne shto je sama po sebi bezveze ... pa sam se ispravio ... samo sam ti preneo osecanje koje je pesma ostavila u meni poshto sam je prelsuhao ... ja i dalje kada je preslusham dobijem taj bezveze osecaj ... ali je to verovatno zato shto pesma prekratko traje a ne zato shto je losha ... pa se nisam bash ispravio vec sam isprecizirao zakljuchak ...
naravno da svachije mishljenje nosi razlihcitu tezhinu ali okachila si pesmu da bi je prokomentarisali a ja sam eto hteo da cujem kako zena komponuje poshto do sada nisam imao priliku pa me znatizhelja ponela ... pa kad sam vec preslushao osecao sam se malo duzhnim da dam neki komentar ... zakljuchak: pesma ima emocije ali sve to mnogo brzo prodje tj. kratko traje pa se onda nekako covek oseca prevarenim :) poz |
Quote:
Quote:
Moj sam tekst na pocetku je lijepo naznacio da sam vam tu stavila da zadovoljim znatizelju svih kad sam vec to stavila na drugi forum da zadovoljim i njihovu. GDje to pise da se podrazumijeva da kad se stavi nesto na promociju radova da se trazi i komentar na to?!! To je neko nepisano pravilo?! Ja to pravilo nisam potpisala i ne slazem se sa njim. Covjek jasno kaze i opise svoju pjesmu i gotovo uvijek trazi komentar i to na koji segment npr. Ja to nisam napravila. Znaci, podrazumijevanje tu ne postoji. Quote:
POANTA je da nema svrhe da meni kazes da ti je bezveze s obzirom da te uopce nisam pitala sto mislim (nikoga, a posebice ne direktno tebe pa da se osjecas obaveznim nesto reci). DA LI VI LJUDI UOPCE RAZUMIJETE POANTU ONOGA STO VAM JA GOVORIM? Kad mi netko kaze npr.. daj promjeni klavir u gitaru - to nije nesto sto bi me uvrijedilo. Ali bi me naljutilo! Zasto? Zato sto od kud tebi pravo da mislis da bi ja nesto u svojoj kreaciji mijenjala radi tvog ukusa? Da se pofarbam u crveno? Povecam grudi? Smrsavim? Zdebljam? Ljudi moji, to su intimne stvari kao i odabir instrumenata i svake jebene note koju odsviram. Stoga, jednostavno ne podnosim da netko tko nije uistinu dozivio istinsko stvaralastvo smatra olakim meni govoriti sto da ovdje ili ondje! Mozda i ja imam predrasude, ali to dopustam samo ljudima koji znaju daaaleko vise od mene a i tada dobro promislim sto govori njihov ukus i stil a sto je cinjenicno stanje. Kao sto rekoh! Ok mi je cuti nesto konstruktivno. Kad zatrazim. Ovako inace. Bezveze. Od svih koji naidu na rumski? Ni slucajno! Od onih kojima se ne svida a da razlog nije po mene konstruktivan - ne zanima me! Postoji masu vrhunske glazbe koja se meni ne svida. Ne pada mi na pamet to ljudima ici govoriti. Tko sam ja da ocjenjujem nesto sto trenutno ne razumijem? |
All times are GMT +1. The time now is 09:08 AM. |