Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   GOSTI PRODUCENTI (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10397)

cipela 01-02-2005 07:35 PM

Quote:

Originally Posted by dr.Ru
Ovo je odlicna ideja Max :!:
Pravo osvezenje. Dacemo sve od sebe da otvorimo sobu sa gostovanjima producenata. Cak, i na samom forumu ima jedan broj ljudi koji se skrivaju iza nicka, a mene su zadivili znanjem. Hteo sam da te pitam ko si ti? :D

Naravno, svaka pomoc je dobrodosla da bi stupili u kontakt sa tim osobama. Mozda bi mogli mesecno da se rotiraju? Ja mogu da stupim u kontakt sa nekim navedenim ljudima

:oops: Eh, kad bi to moglo biti tematsko dru?enje po fazama ovog vrijednog zanata, nekako onako kako je koncipiran rumski forum : studija i oprema, produkcije i tehnike, instrumenti, VST, ..., ...
A tek kad bi bio i obavezan dio sa uputama za obavljanje ovog posla kao : upotreba kompresora, reverba, delaya, ..., ..., pa onda TAJNE MIKSANJA, pa onda TAJNE MASTERINGA, pa finalizacija, pa, ... (samo ni?em ideje).
A onda se, kad se do nekog nivoa iscrpe teme, napravi jedan Rumski ud?benik za produkciju, maix & master & final, pa to lijepo bude svakom dostupno.
Uh ?to bi onda Bob Katz i onaj Gibson u?ivali u?e?i iz Rumski ud?benika.
?ta mislite? :?:

Max 01-02-2005 10:46 PM

Moguce da se zovu tako ...nisam siguran .....
Jedan se zove Marko a drugom sam nazalost zaboravio ime :oops:

Pozdrav

Dushan_S 02-02-2005 03:23 AM

Zadnju Jelku i 187, zadnji album, mislim, je miksao Goran ?impraga ako se ne varam? ili pri?amo o razli?itim albumima?

ridge 02-02-2005 09:45 AM

Da na njih mislis Marko i Nebojsa kao atelje trag a i Simpraga je takodje tu, zajedno mixaju i snimaju s tim sto Marko i Nebojsa rade aranzmane i muziku.

Max 02-02-2005 11:02 AM

E to je to .....bravo...znate vise od mene .... a da ....Simpraga....slusao sam Biber onu ....jare moje......to FANTASTICNO zvuci.....

lesha 02-02-2005 01:09 PM

odlicna ideja, samo treba naci ljude koji imaju visak vremena... to ce biti problem

Max 02-02-2005 11:33 PM

Nema nista od razmisljanja na takav nacin ......ja radim vise od 70% navedenih a eto me da pomognem ....... to je ono kao kad ti riba kaze ....jao imala sam guzvu 5 dana pa nisam mogla da te pozovem ......mmmmmmhhhhhhhmmmmmm daaaaaaaaaa ...... :wc:

Mogli 02-02-2005 11:45 PM

Smatram da je ideja odlicna, mada ima istine u tome sto kaze Diviner - primitivna smo sredina, neki izvikani likovi ne zele da otkriju svoje neznanje...medjutim, treba ici napred i samo napred. Ja ne znam nista, osim da pisem tekstove i zato podrzavam max-a jer zelim nesto da naucim!!!

Eon 03-02-2005 10:03 AM

Ideja je odlicna samo je potrebno vise od same puke price. Ako to stvarno zelimo moramo se i potruditi. Znam da zvuci banalno ali treba i probati.

Ajde da se dogovorimo sada za jedno ime i da ga pozovomo, ne mora da bude vrh vrhova ali sigurno zna dosta vise od nas kao i max.
Ustvari moze i Max za pocetak :)

Inace sto kazes Mogli, nisam ni znao koliko nisam znao :)

STUDIOTON 03-02-2005 10:10 AM

Quote:

Originally Posted by Eon
Ideja je odlicna samo je potrebno vise od same puke price. Ako to stvarno zelimo moramo se i potruditi. Znam da zvuci banalno ali treba i probati.

Ajde da se dogovorimo sada za jedno ime i da ga pozovomo, ne mora da bude vrh vrhova ali sigurno zna dosta vise od nas kao i max.
Ustvari moze i Max za pocetak :)

Inace sto kazes Mogli, nisam ni znao koliko nisam znao :)

Bez brige , doktoru sam poslao oko 90-tak kontakta poznatih producenata i snimatelja , neka se pojavi njih 5 da bude akttivno u raspravama kao sto to radi Max forumu ima da skoci rejting za 100% , onda ce oni reci prijateljima koji ce doci i tako ce kvalitet veoma porasti ..

All times are GMT +1. The time now is 08:34 AM.