![]() |
Quote:
btw. glasao sam ZA :) |
I ja sam glasao "ZA" naravno.Posto isto tako ni sam nisam neki poznavaoc DAW-a,ali uz pomoc ovog foruma se uchim i druzhim sa istomishljenicima.Tako da sa mojim prijasnjim postom nisam mislio nista zlobno.Hvala!
|
no sikiriki :)
|
Ja sam glasao sa "ne" zato sto se ovde pricao "pacijoj skolici". Forum je mesto gde se razmenjuje znanje, a da sada neko radi neku posebnu sistematizaciju gradiva i prilagodjavanje problematike na nekom pocetnickom uzrastu, nema nigde, bar ne za dzabe. Prvo, to je jako odgovorna stvar da bi se radila volonterski (sa malo motivacije) i neko bi morao da krene iz pocetka sa svima (kojih bi se sjatilo 20000), umesto da ide napred. Nisam za to da se znanje krije i to sam rekao milion puta, ali zna se sta je skola, a zna se sta je drustvo. U skoli slusas profesora, a u drustvu ravnopravno raspravljas o nekim stvarima iako nemate svi bas isto znanje, pa nekad naucis nesto ti, a nekad neko drugi. Mislim da svako na pocetku mora da se malo pomuci i dobro potrudi upravo da bi vise cenio steceno znanje. Postoji i drugi nacin. Platis neku skolu, pa te onda uciteljica vodi za ruku, i slicne fore.
|
Re: 3 prijedloga
Quote:
|
Ja sam onda "ZA" da se napravi forum samo za profesionalce i mudre glave.Shto onda da se muchite sa nekim ko nema blage veze o DAW-u.
Niko te nece pitati kako se usnimava neki instrument u Cubaseu ili na fazon, a kako ovo radi.A pogotovo ona vrsta pitanja, "Chiko a jel'i ovaj lebac sav tvoj". Bilo kako bilo, shta me gabri kud se magla vije. :? |
Ne bih imao nista protiv, da se ta pacja skola naplacuje.
Asolutno razumijem da uvodjenje ove rubrike zahtjeva veliki oprez. Kad bi se nazvao "za pocetnike" to u startu zvuci, a vjerojatno bi i bila velika i maltretirajuca obaveza, medjutim ako bi se zvao "DAW-Osnove", onda bi to ipak i zvucalo i bilo puno lezernije. Pitanja sto je DAW, latencija i sl. bila bi u svom - pacjem folderu. E sad mi pada na pamet, da covjek ako ne zna sto je daw, latencija, sto ce ovdje ikako...Moglo bi se jednom probat, naravno tek ako bi se neko dobrovoljno javio za moderatora. |
U potpunosti podrznavam otvaranje ranije navedeme rubrike. Ko ima strpljenja da odgovara na pitanja, neka to radi, a kome to lichi na "pachju shkolicu" ni ne mora da otvara tu rubriku. Toliko....
|
Otvorite pa da i ja mogu bar nekome odgovoriti,a ne samo pitati... :blabla: :wink:
|
ne vidim zasto uopste raspravljate o tome...i sada se odgovara na pocetnicka pitanja.....ako se vec ne pise ponovo, onda neko postuje link ka starijem topicu...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:39 AM. |