Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Cubase 7 i jos nesto... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42758)

elmirh 01-02-2014 08:17 PM

Re: Cubase 7 i jos nesto...

A ja čekam skok sa narodne verzije Cubase 5 na Cubase 7.5.
Poručio.U Thomanu kazu tek posle 07.02.počinje isporuka.Nestrpljiv sam i jedva čekam da vidim kako sve to izgleda i radi.Pozz:wink:

STUDIOTON 04-02-2014 05:57 PM

Cubase 7.07 UPDATE

Dear Cubase 7 users,

We are happy to announce the availability of the final 7.0.7 maintenance updates for Cubase 7 / Cubase Artist 7 / Cubase Elements 7 / Cubase AI 7 and LE 7! All updates are free downloads (please see the bottom of this post for links) and fully supported.

The updates resolve the following issues*:

Global
? When opening a file selector dialog the mouse wheel always works as expected.
? Switching the ASIO driver no longer leads to unexpected behavior.
? (OS X 10.9): All non-modal windows are displayed correctly.
Project
? Projects created in Cubase 7.5.x that use the new TrackVersions feature are fully compatible with 7.0.7..
? When opening a project, locked tempo / signature tracks are now restored correctly.
? When using the Browse button in the Add Audio Track window, the Result (Previewer) part of the window is always displayed.
MixConsole
? The layout of MixConsole no longer misaligns when switching from a multi-display setup to a system with only one display.
? Setting the zone visibility of the input/output channels now works as expected.
? Hiding the EQ section in the Channel Settings window now works as expected.
? Using Control+Shift+arrows in MixConsole for changing levels now works as expected.
? The context menu on the channel strip module knobs and in the fader area of MixConsole now works as expected.
? Loading a second project with MixConsole opened in full-screen mode no longer renders the application unreliable.
? When using knob mode for the EQ section in the Channel Settings windows, the phase rerverse button is always visible.
? Loading an FX chain preset no longer renders the application unreliable.
? Changing channels with the cursor keys in the hardware rack of MixConsole no longer leads to an unresponsive state of the application.
Plug-in
? The gain reduction meters of the Maximizer works as expected.
? Copying a REVerence instance to another channel or copying a channel which contains a REVerence instance no longer leads to performance issues.
? (OS X 10.9): Using VST Connect no longer leads to an unsreponsive state of the application.
? Using REVerence (or Roomworks) and bypassing it, then moving to a section in the project without audio and disabling bypass for REVerence no longer leads to unwanted playback of a buffered reverb tail.
Audio
? Emptying trash in the Audio Pool now works without issues.
MIDI
? Playing back a MIDI track containing lyrics events to an external MIDI device no longer leads to an unresponsive state of the application.
? Dragging an event up/down with the mouse in the Key Editor always leads to accurate audio preview.
? Resizing the controller lane in the Key Editor now works as expected.
? Import a MIDI file with the preference set to "Destination: Instrument Tracks" no longer leads to an unresponsive state of the application.
Score
? Using the bottom scroll bar to navigate horizontally in the Score Editor no longer leads to an unresponsive state of the application.
? Printing to PDF from Score Editor and replacing an existing PDF file no longer lead to an unresponsive state of the application.
? Printing from the Score Editor in Cubase Artist / Elements / AI and LE now works as expected.
? Toggling between the vertical and the horizontal position of a symbol palette in the Score Editor no longer leads to an unresponsive state of the application.
? Activating "Animate Note Cursor" in the Score Editor preferences no longer leads to an invisible note tool without preview capability.
Hardware
? When using an MR816 the hardware rack is always available from the drop down list.
? Changing the Digital I/O mode setting of MR 816 in the Control Panel or Audio Hardware Setup no longer renders the application unreliable.

Sky Net 05-02-2014 12:56 AM

Suska se o ''maintenance update for Cubase 7.5 coming on Thursday (v7.5.10)''. I masa korisnika koji lude sa verzijom 7.5 i bugovima. Ivane imas srece cini mi se :grin:

branoy 05-02-2014 12:59 AM

ee jes mi milina s kjubejz 5 , radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i ii i i :DD

STUDIOTON 05-02-2014 07:59 AM

Quote:

Originally Posted by Sky Net (Post 356392)
Suska se o ''maintenance update for Cubase 7.5 coming on Thursday (v7.5.10)''. I masa korisnika koji lude sa verzijom 7.5 i bugovima. Ivane imas srece cini mi se :grin:

Korisnici Cubase-a su previse razmazeni. posebno ta jedna te ista grupa koja se zali ..

Kupujte softver i sve ce biti u redu :wink: Nije dovoljno samo da se kupi Cubase, a sve ostalo cemo da nabijemo krekovano i onda kada pukne i ugasi se, ajmo na forum da napljujemo cubase jer je pun bugova :banghead:

Toliko o tome koliko ja imam srece sa Cubase-om .. Pre ce da bude da imam pare da kupim i sve ostalo sto koristim ;)

damir23 05-02-2014 03:15 PM

možda će ovo biti off topic, zapravo hoće ali
mnogi su se kleli u c5 a onda jedva čekali 6 koji je eto preko noći umro , pokopala ga sedmica a 6 nestao ko da ga nikad nije ni bilo.
no jedno pitanje , mene kao amatera
dok se svi kunu u vlastiti način rada koji se ni pod razno ne može bazirati na kojekakvim presetima, gotovim predlošcima , bilo čime što je već definirano...od kud sad tolika zaljubljenost u c7 ako je jdna od najvećih novotarija onaj chorder..
koliko sam pokupio po nekim forumima najveća je razlika workflow a ostalo manje više isto.. Pa sad ako je c5 bio avion a sve je ostalo bila stvar izvježbanosti izvođača, koji je razlog kupovanja novog okruženja.. Tim više što standatdne vst-e nitko ni ne koristi u pro svrhe već su tu Wavesi, ssl, ...
meni to liči na Windovse gdje su se mnogi kleli u osmicu a za mjesec-dva nitko je se više neće ni sječati
..a jbga

spartakus 06-02-2014 09:43 AM

Ja verujem da je ivan upravu shto se tice cubase7,ali nemogu da shvatim shta se bre toliko opterecujete,bitno je da se pravi muzika.nisam josh upoznao korisnika koji prepoznaje po slushanju numere koji je.daw u pitanju.

Moritz 06-02-2014 10:19 AM

@damir23. Ako ti je chorder jedina prava razlika izmedju C7 i C5 onda ti ili nisi video C7 ili tu nesto jako ne stima.....razlika je tolika u vizuelnom smislu, a o funkcionalnosti i da ne pricam, da slobodno moze da se vodi pod drugim programom. Ako nista drugo pogledaj ponovo mikser na C7 pa ce ti sve biti jasno...ako ti to nije promena onda bolje predji na drugi soft.

Ivane apsolutno se slazem sa tvojim komentarom, i ne mogu da se otmem utisku da se jedino k.nja po Cubase a da sve drugo radi barem 10 puta bolje...i konstatno se poredi C5 u raznim konotacijama sa reaperom, ableton...ili sta god vec...kupite poslednju verziju pa onda pricajte, a to sto i kad kupe original onda je sve drugo krekcina pa opet udri po steinbergu.....nema kraja filozofiji.

Sent from Tapatalk HD

alfom 06-02-2014 11:47 AM

Vjerujem Ivanu i jo? nekima koji dnevno zavise od kvaliteta, komfora i brzine DAW-a. Moj drugar je naručio original i očekuje svaki dan isporuku. Ono ?to pi?ete ću vidjeti na djelu, tako da informacije koje ovdje nalazim mi poma?u da znam u ?ta ću gledati kada budem studirao sedmicu.
Inače, NAJBOLJI JE ONAJ DAW KOJI IMA? I U KOJEM ZNA? RADITI!!! Sve ostalo je pi?***e uz vjetar. Radim u petici (+ PreSonus) i to mi je najbolje. Ne znači mi ni?ta čak ni to ako ima ?ta bolje a ja to ne mogu imati.
Ja sam bio prezadovoljan i sa starom peticom (prije SX), a kamo li ne bih sa ovom peticom. Ako budem ubijeđen da trebam raditi u sedmici, kupiću ju i raditi u tom softu. Ipak mislim da su kolege u pravu i da je ova sedmica ne?to sasvim drugo ; kao ?to je SX bio u odnosu na prethodne.

Dexxy 06-02-2014 03:00 PM

Iza?ao update 7.5.10

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

All times are GMT +1. The time now is 04:43 AM.