![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
1 Attachment(s)
....
|
1 Attachment(s)
Poceli smo i zadnji zid,gotov ce biti sutra...
|
Vidim da si isao sa tvrdom podlogom oko zvucnika osb, to je ok? Meni je mala rezija pa sam mozda zato dobio savete da ne stavljam nista tvrdo oko zvucnika, moj utisak je da su basovi sada naglaseni.Sta mislis da li je ok na master sini u tom slucaju malo spustiti basove posto mi se ne ceprka nista oko skretnice ili se jednostavno navici na takav saund? inace koliko vidim bice to odlican prostor za rad, svaka cast na hraprosti i istrajnosti samo napred!
pozz Grada |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Konstrukcija zadnjeg zida je gotova...
|
2 Attachment(s)
Superchunkovi na bocnim zidovima su ujedno i drzaci halogene rasvete:)...treba da se napune azmafonom i treba da se izbuse rupe za halogenke.
|
1 Attachment(s)
U celu konstrukciju zadnjeg zida ide 50cm azmafona...lagano punimo,malo po malo:)
|
2 Attachment(s)
Donji deo zadnjeg dela rezije smo zatvorili u brodski pod...to je izmedju ostalog dobro i zato sto bi tu kad tad nego udario nogom,slucajno naravno:-),ali dovoljan razlog da se konstrukcija rasklapa i popravlja pokvareno.Dobra akustika je bitna koliko i ekonomicnost studija i opustena i kreativna atmosfera....i naravno,ponovicu i hiljaditi put ako treba....zdravlje:-)....zato je svuda azmafon a ne kamena vuna koja ostade zarobljena u krovnoj konstrukciji....jadna:-).
|
Montiran je i jedan od dva multikora u drum room-u.
|
1 Attachment(s)
Toliko za danas,sutra u nove pobede:wink:.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33 PM. |